Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
58 views 6 sec 0 Comment

Βρετανία: «Φουντώνουν» οι φήμες για πρόωρες εκλογές

Γιάννης Διαμάντης - 2 Σεπτεμβρίου, 2019

Πληθαίνουν οι φήμες στην Βρετανία για κήρυξη πρόωρων εκλογών. Δημοσιογράφοι από κορυφαία τηλεοπτικά και έντυπα μέσα αναφέρονται σε έντονες φήμες για διενέργεια εκλογών.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η ρεπόρτερ του BBC, Laura Kuenssberg, «υπάρχει πραγματική πιθανότητα τώρα ο Τζόνσον να υποβάλει ψήφισμα ζητώντας από τους βουλευτές να ψηφίσουν για εκλογές αυτήν την εβδομάδα, Αυτό θα συμβεί εάν οι αντικυβερνητικοί ψηφίσουν τον νόμο-όχι φυσικά αν χάσουν την ψηφοφορία!».

Την ίδια στιγμή, η δημοσιογράφος του Guardian, Jessica Elgot, έγραψε στο Twitter τα εξής: «Πολύ ισχυρές φήμες στο Ουέστμινστερ σήμερα ότι εκλογές θα προκηρυχθούν αυτήν την εβδομάδα- με προφορική δέσμευση διεξαγωγής τους πριν από την 31η Οκτωβρίου».

Από τη μεριά της, η κυβέρνηση επιβεβαιώνει την συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου που περιλαμβάνει την αντίδραση της κυβέρνησης σε περίπτωσης έκφρασης μη εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος. Στόχος είναι η έκφραση καθαρής θέσης υπέρ της διαπραγματευτικής γραμμής της κυβέρνησης. 

Ετικέτες: Βρετανία, Πρόωρες εκλογές, συνεδρίαση

PREVIOUS

Αλλάζει ώρα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

NEXT

ΕΕ: Ξεκίνημα για το πρόγραμμα διανομής φρούτων, λαχανικών και γαλακτοκομικών στα σχολεία
Related Post
29 Δεκεμβρίου, 2023
Ουκρανία: Τουλάχιστον 16 νεκροί και 97 τραυματίες από νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων
25 Φεβρουαρίου, 2021
Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Επενδύετε στη λασπολογία
14 Ιουλίου, 2019
Χρυσό βραβείο για την μπύρα Fischer
9 Σεπτεμβρίου, 2021
Τηλεδιάσκεψη Γεωργιάδη με εκπροσώπους αλυσίδων σούπερ μάρκετ
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved