Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
51 views 5 sec 0 Comment

Βόρεια Κορέα: Τι συμβαίνει με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Γιάννης Διαμάντης - 21 Απριλίου, 2020

Σε κίνδυνο φέρεται να βρίσκεται η υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, τις τελευταίες ώρες.

Επικαλούμενο πληροφορίες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, το CNN ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του ισχυρού άνδρα της χώρας έχει επιδεινωθεί, μετά από εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην καρδιά.

Η είδηση για την εγχείρηση του Κιμ Γιονγκ Ουν γνωστοποιήθηκε από την νοτιοκορεατική εφημερίδα Daily NK, στην οποία επισημαίνεται πως η παχυσαρκία και το κάπνισμα έχουν επιδεινώσει την κατάστασή του. 

Τα σενάρια για τον ίδιο φούντωσαν μετά την απουσία του από τις εκδηλώσεις προς τιμήν του πρώτου ηγέτη της χώρας και παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Ιλ Σουνγκ, που διεξήχθη στις 15 Απριλίου.

Παρ’ όλα αυτά αξιωματούχοι της Νότιας Κορέας διέψευσαν τις πληροφορίες του CNN. 

Ακόμα, αξιωματούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΚΚ της Κίνας, είπε ότι η υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια σενάρια για την επόμενη ημέρα στη χώρα. Μέχρι στιγμής, η χώρα κυβερνάται από την δυναστεία των Κιμ, στοιχείο που κρίνεται απαραίτητο για την διατήρηση του πολιτικού status quo.

Πιθανότερη διάδοχος του Κιμ Γιονγκ Ουν θεωρείται από πολλούς η αδελφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ. Η ίδια είναι υποδιευθύντρια της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος Εργατών, ενώ λειτουργεί ανεπίσημα και ως προσωπάρχης του αδελφού της. Πιστεύεται πως είναι 31 ετών.

Η λύση της Κιμ Γιο Γιονγκ είναι αρκετά πιθανή, καθώς τα παιδιά του Προέδρου της χώρας είναι ανήλικα.

Ετικέτες: εγχείρηση, Κιμ Γιονγκ Ουν, Υγεία

PREVIOUS

Κορωνοϊός-Ολλανδία: 165 νεκροί και 729 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο

NEXT

Ποιοι θα μιλήσουν σήμερα στην εκπομπή «iNFO-19» της Νίκης Λυμπεράκη
Related Post
7 Οκτωβρίου, 2019
Συνάντηση Βούτσιτς – Ερντογάν στο Βελιγράδι
6 Φεβρουαρίου, 2020
Ψηφίστηκε η τροπολογία για τον έλεγχο των ΜΚΟ – Τι προβλέπει – Τα επόμενα βήματα στο μεταναστευτικό
3 Ιουλίου, 2019
ΕΦΚΑ: Κάτω από 400 ευρώ ο μισθός για έναν στους τρεις εργαζόμενους
16 Μαΐου, 2020
Κορωνοϊός-Βραζιλία: Επιχειρήματα κατά της καραντίνας από τον Μπολσονάρου
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved