Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
57 views 4 sec 0 Comment

Τζόνσον: Αν πιστεύουν ότι το Brexit δεν γίνει, δεν θα μας δώσουν αυτό που επιδιώκουμε

Γιάννης Διαμάντης - 30 Αυγούστου, 2019

Την θέση ότι η έξοδος του ΗΒ από την ΕΕ δεν μπορεί να σταματήσει επανέλαβε ο Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. 

Μιλώντας στο BBC, ο κ. Τζόνσον δήλωσε ότι «όσο πιο πολύ οι κοινοβουλευτικοί προσπαθούν να αποτρέψουν ένα Brexit χωρίς συμφωνία, τόσο πιο πιθανό είναι να καταλήξουμε σε αυτή την κατάσταση».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «Θέλουμε να κάνουμε μια συμφωνία, αυτό είναι για το οποίο δουλεύουμε τόσο σκληρά με τους φίλους και τους εταίρους μας. Ο καθένας μπορεί να δει ένα αδρό περίγραμμα αυτού που χρειάζεται να γίνει. Ο καθένας θα πρέπει τώρα να επικεντρώσει στο σημείο όπου πρέπει να καταλήξουμε.

Θα χρειαστεί δουλειά, θα χρειαστεί πολλή ενέργεια για να φθάσουμε εκεί, για να απαλλαγούμε από αυτή την παλιά Συμφωνία Αποχώρησης».

Ταυτόχρονα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Σκωτίας απέρριψε την προσφυγή βουλευτών, οι οποίοι καλούσαν σε ακύρωση του κλεισίματος της Βουλής. Η εξέταση της υπόθεσης αναμενέται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. 

 

Ετικέτες: Brexit, ΕΕ, Μπόρις Τζόνσον

PREVIOUS

Αναρτώνται τα μειωμένα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

NEXT

Ερντογάν: Θετική εναλλακτική τα Su-35 και Su-57
Related Post
26 Ιανουαρίου, 2021
Κορωνοϊός – Βρετανός Υπουργός Υγείας: Συνεργασία ΕΕ – Βρετανίας για την επίσπευση των παραδόσεων του εμβολίου
16 Μαΐου, 2022
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Σουηδία καταθέτει αίτημα ένταξης στο NATO
4 Φεβρουαρίου, 2022
Συνεδρίαση Ομάδας Εργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση του φαινομένου της ηλεκτρονικής απάτης με τη μέθοδο “ηλεκτρονικού ψαρέματος – phishing”
10 Σεπτεμβρίου, 2021
Το ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε την ITALGAS SpA Προτιμητέο Επενδυτή για τη ΔΕΠΑ Υποδομών
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved