Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
59 views 2 sec 0 Comment

Τσίπρας: Τώρα είναι ώρα να αλλάξουμε κατεύθυνση, να στηρίξουμε την εργασία και το δημόσιο χώρο

Δημήτρης Κυριακού - 1 Μαΐου, 2020

Δήλωση για την Πρωτομαγιά έκανε από το Πέραμα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το δημαρχείο της περιοχής συνομιλώντας με τον δήμαρχο αλλά και με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε

«Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την κρίση ως ευκαιρία για να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο. Με την ανάδειξη του δημόσιου χώρου και τη στήριξη των δημόσιων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών, των αναγκών όλων μας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα η κυρίαρχη αντίληψη ήταν η μείωση του εργασιακού κόστους για μεγαλύτερο κέρδος, μια αντίληψη που επικρατεί και στη σημερινή κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Πίσω από τα λόγια της κολακείας κρύβονται σχέδια για περαιτέρω αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, για μειώσεις μισθών, για μισή δουλειά – μισή ζωή.

Σήμερα Πρωτομαγιά πρέπει να δώσουμε το μήνυμα του αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς, για στήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή -και που μέχρι πρόσφατα ήταν αόρατοι- όπως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.

Τώρα είναι ώρα να αλλάξουμε κατεύθυνση, να στηρίξουμε την εργασία και το δημόσιο χώρο. Οι αγώνες που έρχονται είναι κρίσιμοι και θα είναι νικηφόροι μόνο αν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μπουν μπροστά.

Καλή εργατική Πρωτομαγιά!» ήταν το μήνυμά του.

 

Ετικέτες: Eργατική Πρωτομαγιά, Αλέξης Τσίπρας, Δηλώσεις

PREVIOUS

Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις με μέτρα και …τήρηση αποστάσεων

NEXT

ΥΠΟΙΚ: Μείωση του ΑΕΠ κατά 4,7% το 2020
Related Post
26 Ιουλίου, 2021
Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα: Αυξάνεται η προστασία των ευπαθών, ανηλίκων, θυμάτων κακοποίησης και έμφυλης βίας, ενώ η απόλυση καταδίκων υπό όρους αυστηροποιείται
11 Μαρτίου, 2020
Κορωνοϊός: Η εθνοφρουρά της Νέας Υόρκης στη μάχη κατά της εξάπλωσης
12 Ιανουαρίου, 2021
Κορωνοϊός – Μέρκελ: Το lockdown ίσως διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο
18 Ιουλίου, 2019
Ανοδική πορεία στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved