Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
58 views 1 sec 0 Comment

Τσίπρας: Η κυβέρνηση να καταβάλλει κανονικά το δώρο Πάσχα

Δημήτρης Κυριακού - 19 Μαρτίου, 2020

Η κυβέρνηση να μην διανοηθεί να μην καταβάλει το δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ύστερα από την δήλωση του υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα ότι αυτό αξιολογείται. 

Με δήλωσή του ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι η πολιτεία οφείλει την διασφάλιση της καταβολής του δώρου κανονικά στο σύνολο των εργαζομένων. Ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε νωρίτερα τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά και στην οποία συμμετείχαν επίσης οι τομεάρχες Οικονομίας και Εργασίας του κόμματος, Ν. Παππάς και Ε. Αχτσιόγλου. 

Στην τηλεδιάσκεψη έγινε πλήρης αναφορά και καταγραφή των επιπτώσεων του κορωνοϊού σε υγειονομικό και οικονομικό επίπεδο.

Οι εκπρόσωποι των φορέων εξέφρασαν ανησυχίες για τις οικονομικές επιπτώσεις που θα φέρει ο κορωνοϊός σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους, ενώ περιμένουν την πλήρη αποσαφήνιση όλων των οικονομικών μέτρων που προωθεί άμεσα η κυβέρνηση, καθώς και την διεύρυνσή τους.

Από τη πλευρά του ο κ. Τσίπρας έδωσε έμφαση στην ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων για το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτό επεσήμανε ότι πρέπει οι τράπεζες να προχωρήσουν άμεσα σε πάγωμα των οφειλών των συνεπών οικονομικά δανειοληπτών και για τα φυσικά και για τα νομικά πρόσωπα.

 

Ετικέτες: Αχτσιόλου, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΒΕΑ, Παππάς, τηλεδιάσκεψη, Τσίπρας

PREVIOUS

Κορωνοϊός-Ολλανδία: «Έχουμε επάρκεια χαρτιών υγείας», αναφέρει ο Ρούτε

NEXT

Κορωνοϊός-Βρετανία: 29 νεκροί σε ένα 24ωρο
Related Post
3 Αυγούστου, 2020
ΙΟΒΕ: Βελτίωση του Δείκτη Οικονομικού Κλίματος τον Ιούλιο
31 Οκτωβρίου, 2023
Αφιέρωμα στη συμβολή των δημοσιογράφων στο έπος του 1940 στο 66ο τεύχος του περιοδικού της Βουλής των Ελλήνων
17 Μαρτίου, 2021
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 15,8% η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2020
1 Μαρτίου, 2023
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε ώστε αυτό το «ποτέ ξανά» που άκουσα στη Λάρισα να μην μείνει λόγος κενός
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved