Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
48 views 4 sec 0 Comment

Τηλεδιάσκεψη του Μητσοτάκη με υπουργούς για τον Πολιτισμό- Επιπλέον μέτρα στήριξης θα ανακοινωθούν αύριο

Δημήτρης Κυριακού - 6 Μαΐου, 2020

Τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και υπουργούς διεξήχθη για τον τομέα του Πολιτισμού.

Η σύσκεψη έγινε εν αναμονή της συγκεκριμενοποίησης των μέτρων οικονομικής βοήθειας για τους ανθρώπους του Πολιτισμού, μέτρα που θα στηρίξουν βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα τον κλάδο που πλήττεται σημαντικά λόγω της πανδημίας.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδης,  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης,  Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κ.α.

Αύριο η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη θα παραστεί στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που κάνει προγραμματισμένα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και πρόκειται να εξειδικεύσει τα μέτρα οικονομικής στήριξης για τον Πολιτισμό. 

 Οι δράσεις αυτές θα συμπληρώσουν τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για τη στήριξη του κόσμου του Πολιτισμού, όπως για παράδειγμα τη χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού των 800 ευρώ σε εργαζόμενους όπως οι ωρομίσθιοι και άλλες κατηγορίες όπως οι μακροχρόνια άνεργοι καλλιτέχνες κ.α. 

Ετικέτες: Μαξίμου, Μητσοτάκης, πολιτισμός, στήριξη, τηλεδιάσκεψη, τομέας

PREVIOUS

Στους 147 οι νεκροί εξαιτίας του Covid-19 στην χώρα μας- Κατέληξε ηλικιωμένη

NEXT

Κομισιόν: Ύφεση 9,7% για την ελληνική οικονομία το 2020
Related Post
17 Σεπτεμβρίου, 2021
Βουλή: Ψηφίσθηκε ο Κώδικας για τη Θαλάσσια Πολιτική κατά πλειοψηφία
10 Ιανουαρίου, 2022
Γαλλία: Επίθεση αντιεμβολιαστών σε βουλευτή με λάσπες
8 Φεβρουαρίου, 2021
Τουρκία: Ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσε ο Ιντζέ
5 Αυγούστου, 2019
Ξεκίνησε η συζήτηση για Άσυλο και Περιφέρειες
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved