Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
57 views 7 sec 0 Comment

Συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών των χωρών του Smart Covid-19 Management Group

Μάριος Λουκάς - 29 Ιουλίου, 2020

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε μέρος σήμερα το πρωί στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών των χωρών που διαχειρίστηκαν με επιτυχία το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση που επικρατεί στις χώρες τους, συζήτησαν για την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται σε πολλές περιοχές του πλανήτη και αξιολόγησαν μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπισή της.

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους συνομιλητές του για την επιδημιολογική πορεία στην Ελλάδα και τα σχετικά χαμηλά επίπεδα διασποράς του ιού, ενώ αναφέρθηκε στο πολύ προσεκτικό άνοιγμα της οικονομίας, περιλαμβανομένου του τουρισμού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλυσε τα μέτρα που έχει λάβει η χώρα μας ώστε να διασφαλίσει την υγεία των Ελλήνων πολιτών και των επισκεπτών, όπως η χρήση του Passenger Locator Fοrm (PLF) και του ειδικού αλγόριθμου που επιτρέπει τη διενέργεια στοχευμένων δειγματοληπτικών τεστ.

Όλοι οι ηγέτες συμφώνησαν ότι η επανέναρξη και σταδιακή ομαλοποίηση της οικονομικής δραστηριότητας πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για τις ενδεχόμενες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας το φθινόπωρο.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Καγκελάριος της Αυστρίας Sebastian Kurz, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Scott Morrison, η Πρωθυπουργός της Δανίας Mette Frederiksen και ο Πρωθυπουργός της Τσεχίας Andrej Babiš.

Ετικέτες: Smart Covid-19 Management Group

PREVIOUS

Αυτοψία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη στο εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης

NEXT

Αναβαθμίζεται η ασφάλεια στις θαλάσσιες δραστηριότητες – Παράδοση 155 tablet από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την διενέργεια ελέγχων από τις Λιμενικές Αρχές
Related Post
20 Δεκεμβρίου, 2020
Κορωνοϊός – Ισραήλ: Εμβολιάστηκε ο Νετανιάχου
10 Δεκεμβρίου, 2019
ΗΠΑ: Οι επίσημες κατηγορίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ
15 Μαΐου, 2021
Σακελλαροπούλου από Έβρο: Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν
25 Σεπτεμβρίου, 2023
Αίγυπτος: Στις 10-12 Δεκεμβρίου οι προεδρικές εκλογές
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved