Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
52 views 6 sec 0 Comment

Σερβία: Ένταση έξω από το κοινοβούλιο

Γιάννης Διαμάντης - 8 Μαΐου, 2020

Νέα ένταση προκλήθηκε έξω από το σερβικό κοινοβούλιο στο Βελιγράδι, καθώς στελέχη του κινήματος «Dveri» επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο σε βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της παράταξης στήθηκαν έξω από την Βουλή, φωνάζοντας συνθήματα και εμποδίζοντας την είσοδο σε Υπουργούς και Βουλευτές του κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος. Μάλιστα, ένας βουλευτής του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος, ο Μάριαν Ριστίσεβιτς, είδε το σακάκι του να σκίζεται από μέλη του «Dveri». 

Ακολούθως, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 15 βουλευτών του «Dveri».

Σε ανάρτηση στο Instagram ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, έγραψε ότι «τέτοιες εικόνες χαρακτήριζαν τη ναζιστική Γερμανία τη δεκαετία του ΄30 και το κράτος των Ούστασι στην Κροατία στις αρχές του ΄40».

Σημειώνεται ότι η χώρα βρίσκεται καθ’ οδόν προς τις εθνικές και τοπικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Ιουνίου, με τον συνασπισμό κομμάτων «Συμμαχία για την Σερβία» να έρχεται αντιμέτωπη με τον Βούτσιτς.

 

Ετικέτες: Βουλή, ένταση, Σερβία

PREVIOUS

Ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον Κοροναϊό

NEXT

ΤΑXΙ: Επιτρέπεται από σήμερα η μεταφορά δύο επιβατών
Related Post
19 Φεβρουαρίου, 2021
Η Διϋπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων ενέκρινε νέα επένδυση, με 182 νέες θέσεις εργασίας, στην εγκατάσταση 8 αιολικών πάρκων
23 Ιουλίου, 2020
ΗΠΑ: Έρευνα για ύπαρξη κρυφών μελών του στρατού της Κίνας
3 Μαΐου, 2021
Γεωργιάδης: Ανοίγουμε την εστίαση αλλά ο ιός δεν έχει φύγει
2 Μαΐου, 2020
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει με προκλητικό τρόπο τις πραγματικές τις προτεραιότητες για την κοινωνία και την οικονομία
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved