
«Τώρα πια όλοι καταλαβαίνουν τι έγινε κι όλοι αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των σκευωρών. Σε λίγο η Προανακριτική θα βγάλει το πόρισμά της. Τότε θα μιλήσω στη Βουλή για όλους και για όλα. Μετά, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη. Έχω εμπιστοσύνη. Εξάλλου, στη Δικαιοσύνη προσέφυγα από την πρώτη στιγμή» ανέφερε για την υπόθεση Novartis ο Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».
Ο πρώην πρωθυπουργός έτσι προανήγγειλε ότι μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, θα τοποθετηθεί σύντομα στην Βουλή για το θέμα.
Χαρακτηρίζει αμετανόητους τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ «Είναι και αμετανόητοι: Δεν ήταν μόνο αδίστακτοι τότε. Παραμένουν μέχρι και σήμερα αμετανόητοι» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το ηχητικό Παππά – Μιωνή σχολίασε ότι δεν πείθουν κανέναν οι εξηγήσεις που προσπαθεί να δώσει ο Νίκος Παππάς, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, αλλάζει θέσεις κάθε ημέρα, σχολίασε μεταξύ άλλων, ενώ για την εξωδικαστική υπόθεση ΗΠΑ- Novartis ανέφερε ότι τελικά η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να εισπράξει πρόστιμα από την εταιρεία, όπως έκαναν οι ΗΠΑ.