Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
71 views 3 sec 0 Comment

Ryanair: Νέα περικοπή θέσεων εργασίας κατά 20%

Γιάννης Διαμάντης - 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Στην απόφαση να προχωρήσει σε περικοπή επιπλέον θέσεων εργασίας οδηγήθηκε η αεροπορική εταιρεία Ryanair λόγω της επίπτωσης του κορωνοϊού στις μεταφορές.

Η ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους αναμένεται να περικόψει το 20% των θέσεων εργασίας, κίνηση που ενδέχεται να συμβεί και τον χειμώνα σε περίπτωση μη χαλάρωσης των περιορισμών στις μετακινήσεις.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος, Μάικλ Ο’ Λίρι μίλησε για «ξεγραμμένο» τον χειμώνα, σημειώνοντας ότι η εταιρεία θα λειτουργεί με περίπου το 40% της δυναμικότητας που πετούσε πέρυσι τον Οκτώβριο έναντι αρχικού στόχου 50%.

Έτσι, η ανακοινωθείσα μείωση προβλέπεται να οδηγήσει την δυναμικότητα σε περίπου 27 εκατομμύρια θέσεις για τους επόμενους έξι μήνες.

Τέλος, η εταιρεία προβλέπει λιγότερες από 30% κενές θέσεις στις πτήσεις του Οκτωβρίου έναντι κατά μέσο όρο 6% κενών θέσεων κατά τις πτήσεις τον περασμένο χειμώνα.

 

Ετικέτες: Ryanair, Θέσεις εργασίας

PREVIOUS

Επιδότηση διαφήμισης στα ΜΜΕ έως τα τέλη του 2022

NEXT

Ισπανία: Εγκρίθηκε η συγχώνευση CaixaBank – Bankia
Related Post
28 Φεβρουαρίου, 2021
Στις αρχές Μαρτίου η έγκριση του εμβολίου της Johnson & Johnson από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων
4 Απριλίου, 2020
Κορωνοϊός-Βρετανία: 708 νεκροί σε μία ημέρα – 4.313 συνολικά
1 Αυγούστου, 2019
Συγχαρητήρια Ερντογάν στον Τζόνσον
17 Μαΐου, 2021
Μέση Ανατολή – Γερμανία: Να τερματιστούν οι πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved