Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
66 views 0 sec 0 Comment

Ρωσία: Απαράδεκτη η στάση περί ανάμειξης Ρώσων αξιωματούχων στην υπόθεση Ναβάλνι

Γιάννης Διαμάντης - 10 Σεπτεμβρίου, 2020

Την άρνηση κάθε ανάμειξης στην υπόθεση δηλητηρίασης του Αλεξέι Ναβάλνι δηλώνει η Ρωσία, μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο.

Σε αναφορά για το ζήτημα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ότι η Μόσχα δεν διαθέτει πληροφόρηση για την πορεία της κατάστασης της υγείας του 44χρονου πολιτικού. Ταυτόχρονα, δήλωσε άγνοια για την ανάκτηση των αισθήσεών του.

Επιπλέον, ο Πεσκόφ κάλεσε την Γερμανία να δώσει στη Ρωσία στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του Ναβάλνι, εκφράζοντας την απορία του για την καθυστέρηση.

Κατόπιν, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επεσήμανε ότι η Ρωσία δεν γνωρίζει ποια ακριβώς στοιχεία παρέδωσε η Γερμανία στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ), την ώρα που ούτε ο ΟΑΧΟ παρέδωσε στην Ρωσία κάποια στοιχεία με τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έγιναν στον Ναβάλνι.

Ετικέτες: ΗΠΑ, Ναβάλνι, Ρωσία

PREVIOUS

Άμεση παρέμβαση ΥΠΕΣ και στήριξη σε Σαρωνικό και Λαυρεωτική–500.000 ευρώ στους δύο Δήμους

NEXT

Γερμανία: Διαδηλώσεις υπέρ της υποδοχής προσφύγων
Related Post
9 Δεκεμβρίου, 2020
Επίσκεψη Ερντογάν στο Αζερμπαϊτζάν – Παρέλαση για το Ναγκόρνο – Καραμπάχ την Πέμπτη
4 Μαΐου, 2019
Οι συνδρομητές των New York Times φτάνουν τα 4 εκατομμύρια
30 Δεκεμβρίου, 2020
Στο Mega o Α. Γεωργίου με νέα σειρά
16 Μαΐου, 2020
Στις 25 Μαΐου θα ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης με συγκεκριμένες προϋποθέσεις
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved