Ε. Αχτσιόγλου: Ο αγώνας αυτός είναι για τη βελτίωση της ζωής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας

by Δημήτρης Κυριακού

Toν κίνδυνο η χώρα να γυρίσει πίσω σε εποχές λιτότητας εάν στις επικείμενες εθνικές εκλογές επικρατήσει η ΝΔ επεσήμανε η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΜΠΕ. Η υπουργός Εργασίας τόνισε ότι  «για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το δρόμο, τον υπόλοιπο δρόμο της κοινωνικής ανάταξης αλλά και για να μην γυρίσουμε πίσω, στις πολιτικές της λιτότητας και της κοινωνικής συμπίεσης. Ζητάμε την ψήφο των πολιτών, προκειμένου να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις του, αλλά και να συνεχίσουμε την πορεία της επούλωσης των πληγών της κρίσης και της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολλών».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της έκανε σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τη στάση της απέναντι στα θετικά μέτρα της κυβέρνησης ως «ένα θαυμάσιο άλλοθι περικοπών στις εκτιμήσεις και τις θέσεις των συντηρητικών κύκλων της ΕΕ».

Αντιπαραβάλει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης τα οποία όπως είπε «αποτελούν και το μεγαλύτερο εχέγγυο αξιοπιστίας του προγράμματός μας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα σενάρια που την θέλουν να αναλαμβάνει σύντομα θέση εκπροσώπου ενόψει της προεκλογικής περιόδου, λέγοντας συγκεκριμένα ««Ο αγώνας αυτός είναι συλλογικός και όλοι μας είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε, με όποια καθήκοντα μας ανατεθούν, στην επίτευξη του κοινού μας στόχου για τη βελτίωση της ζωής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Αυτό θα κάνω κι εγώ».

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments