Βελόπουλος προς κυβέρνηση: Κάνατε έγκλημα στην οικονομία- Επίθεση στον Τσιόδρα

by Δημήτρης Κυριακού

Σοβαρή καταγγελία από το βήμα της Βουλής έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος ότι ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο καθηγητής Νίκος Σύψας χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης παρομοίασε τον Σ. Τσιόδρα με τον Ίκαρο αναφέροντας συγκεκριμένα «ο Τσιόδρας είναι σαν τον Ίκαρο που πέταγε και του άρεσε η ο ήλιος. Τον κάψατε! Όμως από την υπερβολική δημοσιότητα, έβγαινε και έλεγε άλλα ντ’ άλλων. Θα τα πούμε όμως αυτά και μετά» ανέφερε. 

Ο κ. Βελόπουλος κατήγγειλε ότι οι επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής πήραν χρήματα από φαρμακοβιομηχανία, δηλώνοντας «και καλά κάνουν για την δουλειά τους, αλλά η Glaxo ετοιμάζει εμβόλιο και βγαίνουν για να υπερασπιστούν το εμβόλιο!», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Σχετικά με τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία από την πανδημία ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης τόνισε πως η κυβέρνηση με τα σκληρά μέτρα που πήρε για τον κορωνοϊό έκανε έγκλημα σε βάρος της οικονομίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «γίναμε όλοι δούλοι ενός αόρατου εχθρού και αυτό έγινε με την συνδρομή την δική σας (σ.σ. της κυβέρνησης) που δώσατε λεφτά στα Κανάλια και μεταδόθηκε ο φόβος. Ετησίως έχουμε 360.000 πνιγμούς κάθε χρόνο στις πισίνες και στην θάλασσα. Τι θα κάνουμε θα κλείσουμε τις πισίνες και θα απαγορεύσουμε το κολύμπι;» αναρωτήθηκε. 

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments