Χρηστίδης: Δίπλα σε όσους κάνουν το χρέος τους προς τους Έλληνες

by Γιάννης Διαμάντης

Την στήριξή του προς όσους βρίσκονται στον Έβρο για να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα TV Έβρου, ο κ. Χρηστίδης είπε, αρχικά: «Το πρώτο που θέλω να πω είναι ότι βρισκόμαστε δίπλα σας και δίπλα τους σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές για τους ακρίτες μας και για όλους τους αστυνομικούς και στρατιωτικούς που βρίσκονται εκεί κάνοντας το χρέος τους προς την πατρίδα και τους Έλληνες».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο της πρόκλησης κρίσης στον Έβρο. «Ήδη από τις 24 Ιανουαρίου η Φώφη Γεννηματά είχε χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου μέσα στη Βουλή προειδοποιώντας γύρω από τα σύνορά μας, ειδικά στον Έβρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει περισσότερη και πιο άμεση βοήθεια από την ΕΕ, τονίζοντας ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά σύνορα, ενώ κάλεσε τις Βρυξέλλες να υψώσουν ανάστημα.

Τέλος, έκανε λόγο για προβοκάτσια της Τουρκίας που δεν πρέπει να περάσει, κάτι που αποτελεί στρατηγική επιλογή της.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments