«Κεραυνοί» Μαλέλη: «Ας το πάρει είδηση και η ηγεσία… Κινδυνεύουμε να γίνουμε ένα κόμμα…»

by Δημήτρης Κυριακού

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκλεγεί από τη βάση, δηλώνει ενόψει του Συνεδρίου ο Σταμάτης Μαλέλης, με συνέντευξη που παραχωρεί στο news24/7, ενώ χαρακτηρίζει ως «κωμικό» ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να είναι και επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.«Θα πρέπει να είναι ένα ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο και κυρίως συνέδριο με …συνέδρους . Πρέπει να γίνει ουσιαστική συζήτηση στη βάση του ΠΑΣΟΚ . Δεν θα δεχτούμε ένα συνέδριο παρωδία !», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ δηλώνει ότι «δυστυχώς υπάρχουν» στελέχη του ΚΙΝΑΛ που «στραβοκοιτούν» προς την κυβέρνηση: «Θεωρώ ότι λίγα στελέχη μας θα ήθελαν να είναι απέναντι. Δεν τους εμποδίζει κανείς. Στο καλό και να μας γράφουν» επισημαίνει.

Ο Στ. Μαλέλης δηλώνει πως είναι μέγα λάθος να κρατάς ίσες αποστάσεις από κυβέρνηση και αντιπολίτευση και τονίζει: «Εάν δεν γίνει αριστερή ριζοσπαστική στροφή το κόμμα μας κινδυνεύει να γίνει ένα μικρό κόμμα του μεσαίου χώρου. Δεν είμαστε κέντρο. Ας το πάρουν είδηση. Είμαστε κόμμα της Αριστεράς. Να το συνειδητοποιήσει και η ηγεσία. Φαίνεται ότι κάποιοι βολεύονται με το μικρό και κεντρώο κόμμα. Δεν θα το επιτρέψουμε».

 

Πηγή: crashonline.gr

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments