Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ποια ώρα αναμένεται η πρώτη ασφαλής εικόνα

by Δημήτρης Κυριακού

Άνοιξαν στις 7 το πρωί οι κάλπες των σημερινών εθνικών εκλογώνκαι σχεδόν δέκα εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να αναδείξουν τους νέους εκπροσώπους τους στη Βουλή.

Οι κάλπες κλείνουν ως γνωστόν στις 7 το απόγευμα και αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθούν τα στοιχεία του exit poll των τηλεοπτικών σταθμών, το πρώτο «στίγμα» του εκλογικού «κλίματος», οι πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα τις κάλπης.

Ακολούθως σταδιακά θα αρχίσουν να ανακοινώνονται επιμέρους αποτελέσματα από διάφορα εκλογικά τμήματα, που θα αρχίσουν σιγά σιγά να συνθέτουν

Περίπου δύο ώρες αργότερα, γύρω στις 9, αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών με βάση τα στοιχεία που θα έχει ήδη στη διάθεσή της η Singular Logic.

Εθνικές Εκλογές 2019: Στη μάχη του σταυρού ρίχνονται την Κυριακή 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι βουλευτές. Οι ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες και πάλι, 1,5 περίπου μήνα μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες ανέδειξαν πρώτη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία με σημαντική διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbeast.gr

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments