Αλέξης Τσίπρας στην ΕΡΤ: Πιστεύω ότι το παιχνίδι γυρίζει

by Δημήτρης Κυριακού

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι γυρίζει», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία του προεκλογική συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και πρόσθεσε: «Δεν είναι το δεύτερο ημίχρονο είναι ένας άλλος αγώνας. Είναι μία τελείως διαφορετική αναμέτρηση και όσοι έχουν προεξοφλήσει το αποτέλεσμα θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις».

«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η επιλογή τους θα κρίνει την ζωή τους τα επόμενα 4 χρόνια. Ο κ. Μητσοτάκης δεν κρατιέται να επιστρέψει στις θέσεις εξουσίας γιατί του έχουν λείψει πολύ. Όλα τα στελέχη της ΝΔ μας θεωρούν ενοικιαστές και βγάζουν αυτές τις μέρες μια αλαζονεία. Και εκβιάζουν τον ελληνικό λαό ότι αν δεν τους ψηφίσουν θα ξαναπάνε σε εκλογές», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε, «έχω μια εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις. Έχει μία δυσκολία γιατί πάμε για εθνικές κάλπες μετά από ευρωεκλογές που δεν είχαν καλό αποτέλεσμα για εμάς. Σε αυτές τις κάλπες ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε να αποφεύγει κάθε πολιτική αντιπαράθεση μαζί μου. Κρύφτηκε από το debate των 2 των 5 και έκανε κάθε προσπάθεια».

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbeast.gr

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments