«Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ σημαίνει στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εισοδημάτων»

by Δημήτρης Κυριακού

«Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων, αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Δεξιάς, Ακροδεξιάς και διάφορων γυρολόγων. Να βάλουμε ένα τέλος στις περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο». Αυτό δήλωσε νωρίτερα σήμερα η Φώφη Γεννηματά από τη Νέα Σμύρνη όπου βρέθηκε. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αφού συνομίλησε με τον δήμαρχο της πόλης Σταύρο Τζουλάκη, είχε διάλογο επίσης και με καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα των μικρομεσσαίων επιχειρήσεων και γενικά της καθημερινότητας. 

Η κ. Γεννηματά επισήμανε και τον σημαίνοντα ρόλο που όπως πιστεύει παίζει το ΚΙΝΑΛ στον βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναφέροντας συγκεκριμένα «Το Κίνημα Αλλαγής έχει ισχυρές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση, είμαστε η δεύτερη δύναμη στο χώρο και ελπίζουμε ότι αυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές», τόνισε.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments