Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Όποιος τολμά να εκστομίσει απειλές, θα βρει απέναντί του την ποιότητα και τη δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων

Την δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων θα βρει απέναντί του όποιος απειλεί την Ελλάδα διεμήνυσε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή καθέλκυσης της πυραυλακάτου υπ' αριθμόν «7» στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Δημήτρης Κυριακού
0
0

"NESTOR": Εθνικό δίκτυο σχολών γονέων για την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου κρατουμένων

Όσοι κρατούμενοι είναι γονείς, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα, να ασχοληθούν συστηματικά με τον γονεϊκό τους ρόλο. Θα δημιουργηθεί εθνικό δίκτυο σχολών γονέων στα καταστήματα κράτησης (Κ.Κ) όλης της χώρας.

Μάριος Λουκάς
0
0
Πολιτική

Διάγγελμα θα απευθύνει αύριο ο Κ. Μητσοτάκης

Το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απευθύνει διάγγελμα προς τους πολίτες με θέμα τον κορωνοϊό, ύστερα και από την τελευταία εξέλιξη μετά την αύξηση των κρουσμάτων στην χώρα.

Δημήτρης Κυριακού
0
0
Πολιτική

Θ. Μωραΐτης για εξέλιξη πανδημίας: Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην Κυβέρνηση

 «Μετά από τις παλινωδίες στη διαχείριση της πανδημίας και τον Ανασχηματισμό που δεν έγινε... ήρθε το φιλότιμο. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι η επιτομή της ανευθυνότητας και της ακύρωσης κάθε προσπάθειας των πολιτών» τόνισε σήμερα ο Θάνος Μωραΐτης. 

Δημήτρης Κυριακού
0
0

Έρχονται τα άυλα παραπεμπτικά ιατρικών εξετάσεων

Ένα ακόμη βήμα για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την απλοποίηση των διαδικασιών προς όφελός του παρουσίασαν σήμερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, αποτέλεσμα συνεργασίας των υπουργείων τους.

Μάριος Λουκάς
0
0