Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
69 views 2 sec 0 Comment

Παναγιωτόπουλος: Όταν σηκώσαμε τα μάτια ψηλά στον ουρανό είδαμε τα ελληνικά μαχητικά που ήδη είχαν διώξει από την περιοχή τα τουρκικά μαχητικά

Δημήτρης Κυριακού - 3 Μαΐου, 2020

Τοποθέτηση για το σημερινό περιστατικό με τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και το ελικόπτερο που τους μετέφερε στις Οινούσσες, στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι έκανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από το Φυλάκιο Φαρμακονησίου πήρε λοιπόν θέση γι αυτό, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα ΜΜΕ που έκαναν λόγο για τουρκική παρενόχληση, δίνοντας τα εύσημα στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία για την γρήγορη αντίδρασή της

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στο Επιτηρητικό Φυλάκιο Φαρμακονησίου, στο πλαίσιο μιας γρήγορης κυριακάτικης περιοδείας, που μας έφερε από το πρωί στις Οινούσσες, στην Παναγία, στο Αγαθονήσι και τώρα εδώ στο Φαρμακονήσι. 

Προ ολίγου το ελικόπτερο που μας μετέφερε υπέστη παρενόχληση από τουρκικά μαχητικά. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν νιώσαμε αυτή την παρενόχληση. Αντιθέτως, όταν σηκώσαμε τα μάτια ψηλά στον ουρανό είδαμε τα ελληνικά μαχητικά που ήδη είχαν διώξει από την περιοχή τα τουρκικά μαχητικά, εδώ στο Φαρμακονήσι.  

Αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές από πλευράς Τουρκίας, δεν βοηθούν στην εκτόνωση της έντασης, που θα έπρεπε να επιζητούν και οι δύο πλευρές αυτήν την ώρα.

Εμείς πάντως δεν πτοούμεθα καθόλου.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που σε όλο το μήκος των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας τα φυλάττουν ως άγρυπνοι φρουροί, όπως έκαναν πάντα», τόνισε στα στελέχη του Φυλακίου και στα ΜΜΕ  ο υπουργός Άμυνας. 

Ετικέτες: Δηλώσεις, Ν. Παναγιωτόπουλος, Φαρμακονήσι

PREVIOUS

Ένταση στα σύνορα μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας με πυροβολισμούς

NEXT

Στο Προεδρικό αυτήν την ώρα ο Μητσοτάκης ενημερώνει την Σακελλαροπούλου
Related Post
24 Απριλίου, 2023
Τουρκία – Εκλογές: Παρέμβαση του Οσμάν Καβαλά από την φυλακή μέσω επιστολής
23 Σεπτεμβρίου, 2021
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 28,9% του πληθυσμού ο κίνδυνος φτώχειας την περσινή χρονιά
15 Νοεμβρίου, 2019
IIF: Μεγάλος κίνδυνος το παγκόσμιο χρέος
23 Ιουλίου, 2019
ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα σημειώματα καταβολής εισφορών
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved