Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
126 views 1 sec 0 Comment

Κορωνοϊός-ΗΠΑ: 728 νεκροί σε μία ημέρα στη Νέα Υόρκη

Γιάννης Διαμάντης - 28 Μαρτίου, 2020

728 νεκρούς μέσα σε 24 ώρες μετρά η Νέα Υόρκη λόγω του κορωνοϊού, την ώρα που τα κρούσματα ανήλθαν σε 52.318.

Οι τελευταίες εξελίξεις οδήγησαν τον κυβερνήτης της μεγαλύτερης πόλης στον κόσμο, Άντριου Κουόμο, να ακυρώσει τις προκριματικές εκλογές για την ανάληψη του χρίσματος στους Ρεπουμπλικανούς και τους Δημοκρατικούς, που ήταν προγραμματισμένες για τις 28 Απριλίου.

Όπως είπε, «είμαστε πίσω από τον ιό από την πρώτη ημέρα. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει. Δεν κερδίζεις με την άμυνα. Κερδίζεις με την επίθεση. Πρέπει να βγούμε μπροστά».

Παράλληλα, ο ίδιος ανακοίνωσε νέα μέτρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και για την ενίσχυση του συστήματος υγείας. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουόμο ζήτησε από τα φαρμακεία να κάνουν κατ’ οίκον παραδόσεις φαρμάκων χωρίς επιπλέον χρέωση. Ακόμα, ενέκρινε την ανέγερση τεσσάρων προσωρινών νοσοκομείων προκειμένου να υπάρξουν 4.000 επιπλέον κλίνες.

Ετικέτες: Κορωνοϊός, Νέα Υόρκη, Προκριματικές Εκλογές

PREVIOUS

Κορωνοϊός: Χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στην Ουχάν

NEXT

Ντελόρ: Κίνδυνος για την ΕΕ η έλλειψη αλληλεγγύης
Related Post
11 Απριλίου, 2022
Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στο Τόκυο, 12 – 13 Απριλίου
7 Ιουλίου, 2019
Στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών
4 Ιανουαρίου, 2021
ΕΟΔΥ: 427 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην χώρα μας
24 Ιουλίου, 2020
Αντιπρόεδρος γερμανικής Βουλής: «Κακοποίηση της θρησκείας» η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved