Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
54 views 2 sec 0 Comment

Κ. Χατζηδάκης: Σε κανέναν πραγματικά φτωχό άνθρωπο η κυβέρνηση δεν θα κόψει το ρεύμα

Δημήτρης Κυριακού - 31 Μαρτίου, 2020

O υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόνισε «Κανένας πραγματικά φτωχός άνθρωπος, ανήμπορος, σε δυσκολία δεν θα δει την κυβέρνηση αυτήν την κρίσιμη ώρα να του κόψει το ρεύμα. Αυτό το εγγυώμεθα. Αλλά δεν μπορώ να αφήσω να μην πληρώνουν και άνθρωποι που μπορούν να πληρώσουν. Στους πονηρούληδες, τους στρατηγικούς κακοπληρωτές το ρεύμα θα κόβεται» επεσήμανε, δηλώνοντας αποφασισμένος να πληρώσουν οι κακοπληρωτές καταναλωτές που έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν. 

Την ίδια ώρα ο υπουργός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την βιωσιμότητα της ΔΕΗ «Ήδη υπάρχει μείωση εσόδων, αν αφήσουμε ανεξέλεγκτο το πράγμα θα έχουμε θέμα και με τη ΔΕΗ και με τους υπόλοιπους παρόχους. Η πολιτική πρέπει να είναι ζυγισμένη», σχολίασε ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται πως με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου διευκολύνονται οι πληρωμές προς τις εταιρείες ενέργειας ηλεκτρονικά.

 

Ετικέτες: Κ. Χατζηδάκης

PREVIOUS

Πέτσας: Εξοδο για συγκεκριμένη ώρα το επόμενο βήμα

NEXT

Στουρνάρας για κορωνο-ομόλογο: Κίνδυνος κρίσης χρέους χωρίς συμφωνία
Related Post
18 Ιανουαρίου, 2023
Νέους υποψήφιους για τις εκλογές ανακοίνωσε το ΚΚΕ
15 Δεκεμβρίου, 2020
Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Αποτύχατε σε όλα τα κρίσιμα θέματα
16 Σεπτεμβρίου, 2021
ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος του τζίρου των επιχειρήσεων κατά 5 δισ. ευρώ τον Ιούλιο
15 Σεπτεμβρίου, 2020
Μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ στα play-offs του Champions League
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved