Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
82 views 1 sec 0 Comment

Kορωνοϊός- Ιταλία: Προειδοποίηση του υπουργού Υγείας στους πολίτες για υψηλό κίνδυνο λόγω μεταλλάξεων

Δημήτρης Κυριακού - 7 Φεβρουαρίου, 2021

Την ανάγκη να υπάρξει από όλους τεράστια προσοχή σε όλες τις περιφέρειες της Ιταλίας, ώστε να αναχαιτιστεί με τρόπο ικανοποιητικό η πανδημία στην Ιταλία, επεσήμανε ο υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα.

«Δεν πρέπει να ακυρώσουμε την πρόοδο που επετεύχθη τις τελευταίες εβδομάδες, το αποτέλεσμα τόσων θυσιών», τονίζει ο Σπεράντσα, προσθέτοντας πως η ένταξη πολλών περιοχών στην λεγόμενη «κίτρινη ζώνη», με λιγότερους περιορισμούς σε σχέση με τις περασμένες εβδομάδες, δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος έχει γίνει παρελθόν.

Ο Ιταλός υπουργός Υγείας προειδοποιεί ότι «Ο κορωνοϊός συνεχίζει να κυκλοφορεί, λόγω και των μεταλλάξεων και ο κίνδυνος παραμένει υψηλός. Δεν πρέπει να παίζουμε με την φωτιά», υπογράμμισε με έμφαση.

Με δηλώσεις του εκφράζει την ανησυχία του ότι η κοσμοσυρροή που καταγράφηκε χθες το απόγευμα, σε ορισμένες εμπορικές οδούς των ιταλικών πόλεων, αλλά και η «απόδραση» αρκετών πολιτών από τα αστικά κέντρα για να γευματίσουν σε παραθαλάσσιες ή και ορεινές περιοχές, κρύβει κινδύνους.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσαν οι υγειονομικές αρχές, στην Ιταλία έχει εμβολιαστεί πάνω από ένα εκατομμύριο πολιτών με τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer/BioNTech.

Ετικέτες: Δηλώσεις, Ιταλία, Κορωνοϊός, πανδημία, πολίτες, Προειδοποίηση, Σπεράντσα, Υπ. Υγείας

PREVIOUS

Μπάιντεν: Δεν θα αρθούν οι κυρώσεις κατά του Ιράν

NEXT

Ταραντίλης για Τσίπρα: Επιλέγει την τακτική του διχασμού και του αποπροσανατολισμού
Related Post
12 Οκτωβρίου, 2019
Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ εναντίον της Άγκυρας
16 Δεκεμβρίου, 2021
Το μεσημέρι η κηδεία του Γ. Τράγκα
2 Ιουνίου, 2019
Το stoproskinio.gr στο RockhaRadio!
2 Μαρτίου, 2022
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σφυροκόπημα των Ρώσων στο Χάρκοβο – Κατάληψη της Χερσώνας
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved