Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > Αξίζει να διαβαστεί
75 views 4 sec 0 Comment

iRantevou – Τέλος στην ταλαιπωρία των Ελλήνων πολιτών με την Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού στο Δημόσιο

Μάριος Λουκάς - 19 Μαΐου, 2021

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τον συνολικό εκσυγχρονισμό του Δημόσιου Τομέα και της απρόσκοπτης λειτουργίας του, στην κατεύθυνση αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Έλληνες πολίτες, εγκαινιάζεται η Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού (iRantevou) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η πρωτοποριακή αυτή εφαρμογή που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://rantevou.ypes.gr κάνει την αυτοπρόσωπη επικοινωνία του πολίτη με τους αρμόδιους υπαλλήλους των Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών πιο απλή. Συγκεκριμένα, ο πολίτης μπορεί να αναζητήσει την Υπηρεσία για την οποία επιθυμεί να κλείσει ραντεβού, να ενημερωθεί για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχει μαζί του και να επιλέξει την ημέρα και ώρα που τον εξυπηρετεί. Επίσης, μπορεί να ακυρώσει ή να μεταθέσει το ραντεβού του σε προσφορότερο χρόνο.

Στην παρούσα φάση έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα οι Υπηρεσίες του Ειδικού Ληξιαρχείου που αποτελούν υπηρεσίες αιχμής, ενώ για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, δίνεται η δυνατότητα να κλείνουν τo ραντεβού τους τηλεφωνικώς καλώντας στη γραμμή εξυπηρέτησης 2131522522 (Από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 πμ έως 13:00 μμ).

Στόχος του είναι η λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας να επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Επιτυγχάνεται έτσι η παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών τόσο σε καθεστώς έκτακτων όσο και κανονικών συνθηκών.

Ετικέτες: iRantevou, Δημόσιο, Ηλεκτρονικών Ραντεβού

PREVIOUS

Ανάδειξη και ανάπλαση των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

NEXT

e-Άδειες – Επιτάχυνση και απλοποίηση στην έκδοση οικοδομικών αδειών
Related Post
16 Μαρτίου, 2023
Ξεκινά η Ημιαυτόνομη Διαβίωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με σκοπό τη ταχύτερη αποϊδρυματοποίηση των εφήβων
11 Μαρτίου, 2021
Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση: από πέρυσι πιλοτικά και από τον Σεπτέμβριο σε όλα τα σχολεία
11 Φεβρουαρίου, 2022
Ξεκινάει τη λειτουργία του το «Κέντρο Καινοτομίας για τις Γυναίκες»
27 Μαΐου, 2021
Η Ελληνίδα του ´21 στη φιλελληνική Τέχνη
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved