Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
58 views 4 sec 0 Comment

Handelsblatt: Ανησυχία για το πακέτο παροχών

Γιάννης Διαμάντης - 22 Μαΐου, 2019

Τον σκεπτικισμό των εταίρων και των οίκων αξιολόγησης αποτυπώνει η Handelsblatt σε δημοσίευμα για το πακέτο μέτρων ελάφρυνσης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. 

Το δημοσίευμα ξεκινά αναφέροντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα στις δημοσκοπήσεις δίνοντας ”προεκλογικά δώρα”, όπως γράφεται χαρακτηριστικά. Ακόμα, γίνεται αναφορά στα ελληνικά ομόλογα, με το άρθρο να λέει ότι ”Το επιτόκιο στο 10ετες ομόλογο είναι στο 3,43% σε σχέση με το 2,66% των ιταλικών, του 1,03% των πορτογαλικών και του 0,86% των ισπανικών ομολόγων. Αυτό δείχνει ότι οι αγορές παραμένουν σκεπτικές. Και πολύ ευαίσθητες στις πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα”.

Επιπλέον, γίνεται λόγος για τις ανησυχίες του επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, αλλά και για την απουσία του ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτου από το τελευταίο Eurogroup. 

PREVIOUS

Έτοιμη η πλατφόρμα των 120 δόσεων

NEXT

ΣΒΕ: Οι προτάσεις για την ανάπτυξη
Related Post
7 Ιουνίου, 2021
Πρόταση μομφής κατά Χατζηδάκη ετοιμάζεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο
1 Ιουνίου, 2020
Τσίπρας: Οι εικόνες από τις ΗΠΑ είναι το ξυπνητήρι της Ιστορίας
13 Απριλίου, 2021
ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι, η οργανωμένη δράση τους, έχουν την δύναμη να μην επιτρέψουν να ψηφιστούν οι ανατροπές του αιώνα
18 Μαρτίου, 2020
31 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, σύνολο επιβεβαιωμένων 418
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved