Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
73 views 3 sec 0 Comment

Γεραπετρίτης: Χρονιά ανάκαμψης το 2021

Γιάννης Διαμάντης - 8 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας εντός του 2021 προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Μιλώντας στο Action 24, ο κ. Γεραπετρίτης ανέφερε, αρχικά, ότι «καλώς εχόντων των πραγμάτων και από τη στιγμή που υπάρξει μια γραμμή παραγωγής του εμβολίου κατά του κορωνοϊούαπό το τέλος Δεκεμβρίου, το 2021 θα μας βρει σε μια πάρα πολύ καλύτερη μοίρα, όχι κατ’ ανάγκην ότι θα έχει εξολοθρευτεί απολύτως ο κίνδυνος από τον ιό, αλλά σίγουρα θα έχουμε μπει σε μια πιο ήρεμη ρότα για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η οικονομία μας».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται διαρκώς, τονίζοντας πως η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας αναμένεται το 2021.

Αναφορικά με το τι προτίθεται να ανακοινώσει στη ΔΕΘ, επισήμανε ότι «ο πρωθυπουργός έχει να πει αρκετά στη Θεσσαλονίκη. Τα οικονομικά δεδομένα της γέφυρας προς τη νέα δημοσιονομική κανονικότητα θα τα αναπτύξει στην ομιλία του το επόμενο Σάββατο».

Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας είπε πως «η λογική πάνω στην οποία θα κινηθεί ο πρωθυπουργός είναι η γέφυρα προς μια νέα δημοσιονομική ανάκαμψη».

Ετικέτες: Γεραπετρίτης, Κορωνοϊός, οικονομία

PREVIOUS

Βρούτσης: Για πρώτη φορά έκδοση ενιαίων ειδοποιητηρίων του ΕΦΚΑ

NEXT

ΕΕ: Νέος επίτροπος εμπορίου ο Βάλντις Ντομπρόβσκις
Related Post
30 Οκτωβρίου, 2020
Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Αναστολή των νομικών ενεργειών για οφειλές επιχειρήσεων και κατοίκων της Σάμου
2 Αυγούστου, 2019
“Ναι” στη Νικολούλη, όχι στη Χατζηβασιλείου
14 Ιουλίου, 2019
«Σφάζονται» στη Χρυσή Αυγή για την αρχηγία – Κασιδιάρης εναντίον Μιχαλολιάκου- Τα βρόντηξε και ο Ηλιόπουλος
17 Μαΐου, 2019
Στην Εντατική ο Κουφοντίνας
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved