Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
91 views 2 sec 0 Comment

Φώφη Γεννηματά: Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει να το κάνει στο Κίνημα Αλλαγής

Δημήτρης Κυριακού - 3 Σεπτεμβρίου, 2019

Όποιος θέλει να θέσει θέμα ηγεσίας να το κάνει στο Κίνημα Αλλαγής! Αυτό θα είναι το δια ταύτα της ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στη Λάρισα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη, μετά τις συνεντεύξεις Παπανδρέου και Γερουλάνου για την ανάγκη επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ.

Η πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς είδε στις συγκεκριμένες παρεμβάσεις τον κίνδυνο επιστροφής της εσωστρέφειας, σε μία περίοδο που το Κίνημα Αλλαγής πιέζεται τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και από τον Αλέξη Τσίπρα. Οι προσωπικές στρατηγικές είναι διαλυτικές, επισημαίνουν οι συνεργάτες της, εξηγώντας γιατί η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να πετάξει πρώτη το «γάντι».

Απευθυνόμενη σε όσους ανησυχούν για την τύχη του ΠΑΣΟΚ θα ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει, γιατί οφείλει να πληρώνει τα δάνειά του, κάτι που γίνεται χάρις στο Κίνημα Αλλαγής και θα τους υπενθυμίσει ότι η εκλογή της έγινε με τη συμμετοχή 212 χιλιάδων πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Φώφη Γεννηματά θα μείνει σταθερή στη γραμμή της αυτόνομης πορείας. Θα ξεκαθαρίσει ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να γίνει ουρά ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα συνεχίσει να κρίνει τις πολιτικές της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βάση τις δικές του αρχές.

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.topontiki.gr

Ετικέτες: Γεννηματά, ΚΙΝΑΛ, Λάρισα

PREVIOUS

Τουρκία: «Βολές» κατά του Ιμάμογλου από τον Υπ. Εσωτερικών

NEXT

Τσίπρας για Γλυπτά: Η κυβέρνηση να ζητήσει την οριστική επιστροφή, με τη στήριξη όλων μας
Related Post
5 Μαΐου, 2021
ΗΠΑ: Γερουσιαστές των Δημοκρατικών προωθούν νομοσχέδιο επιβολής κυρώσεων κατά της Τουρκίας για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
6 Αυγούστου, 2020
Ανακαλεί ακατάλληλα αλλαντικά ο ΕΦΕΤ
3 Ιανουαρίου, 2020
Ιράν: Ποιος ήταν ο Κασέμ Σουλεϊμανί
26 Μαρτίου, 2020
Κορωνοϊός-ΗΠΑ: Εκατομμύρια αιτήσεις για το επίδομα ανεργίας μέσα σε λίγες ημέρες
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved