Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
63 views 6 sec 0 Comment

ΕΕΘ: Η τοποθέτηση για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων

Γιάννης Διαμάντης - 7 Μαΐου, 2019

Σκεπτικισμός επικρατεί στους επαγγελματίες στην Θεσσαλονίκη αναφορικά με την ψήφιση της ρύθμισης των 120 δόσεων. 

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλνίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, ”η μόνη διευκόλυνση που παρέχεται για τα νομικά πρόσωπα (εταιρίες) είναι η αύξηση των δόσεων από 12 που είναι σήμερα σε 18, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ικανοποιητικό”.

Στο θέμα των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ο κ. Ζορπίδης εμφανίστηκε θετικότερος: ”Είναι εξαιρετικά θετική η διάταξη για ρύθμιση χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς θα επιτρέψει σε χιλιάδες συναδέλφους μας να βγουν στη σύνταξη, κάτι που – λόγω χρεών – τους στερούσε ο ισχύων νόμος”.

Ως προς την γενικότερη θεώρηση των πραγμάτων, ο κ. Ζορπίδης ανέφερε ότι ”η σημερινή κυβέρνηση νομοθετεί με το βλέμμα, όχι στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και της οικονομίας αλλά στις κομματικές της προτιμήσεις και τα μικροκομματικά συμφέροντα”, προσθέτοντας ότι ”προωθεί νέες ευνοϊκές διατάξεις προς τις ΚΟΙΝΣΕΠ και τους συνεταιρισμούς εργαζομένων όπως και προς όσους παρανόμως εισέπραξαν ποσά από ασφαλιστικά ταμεία”.

PREVIOUS

Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα 4-0: Οι «μπλαουγκράνα» προσκύνησαν στο Άνφιλντ!

NEXT

Στο Ιράκ ο Μάικ Πομπέο
Related Post
29 Δεκεμβρίου, 2023
Ουκρανία: Τουλάχιστον 16 νεκροί και 97 τραυματίες από νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων
21 Δεκεμβρίου, 2020
Μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης που περιλαμβάνονται στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας
7 Ιουλίου, 2021
Στα 1820 έφτασαν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
21 Αυγούστου, 2020
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved