
Σε πρόσληψη 50 υπαλλήλων προχωρά η Βιομηχανία Γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε. Η εταιρεία κατέγραψε κέρδη για μια ακόμη φορά, ενώ βλέπει με αισιοδοξία τις προοπτικές της.
Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει τα εξής: «Η ΔΩΔΩΝΗ, ως μία από τις κορυφαίες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, θεωρεί τον εαυτό της ως πρότυπο υψίστης ποιότητας. Η ποιότητα αυτή των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, δεν οφείλεται μόνο στην ποιότητα του γάλακτος της περιοχής της Ηπείρου και των αυστηρών προτύπων παραγωγής αλλά και στην ποιότητα του ανθρωπίνου δυναμικού της. Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που διαθέτει ένα τόσο αφοσιωμένο και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της συνέχισης της ανάπτυξης και της διατήρησης τέτοιων δεξιοτήτων».
Παράλληλα, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μιχάλης Παναγιωτάκης, ανέφερε: «Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι με την ανακοίνωση της απόφασής μας να αυξήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Η προσέγγισή μας για την επιχείρηση είναι μακροπρόθεσμη και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε θέση να μεγαλώσουμε την οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗΣ και να προσφέρουμε μακροχρόνια απασχόληση στους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας, καθιστώντας τους μέρος της σταθερής αισιοδοξίας που μας διακατέχει για τις προοπτικές της εταιρείας».
Με αυτή την κίνηση η ΔΩΔΩΝΗ θα αυξήσει το προσωπικό της κατά περίπου 20%.