Βρετανία: Η επόμενη ημέρα του Megxit

by Γιάννης Διαμάντης

Καθώς η κοινή γνώμη στην Βρετανία έχει αναστατωθεί με την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, οι προβλέψεις στην Βρετανία εστιάζουν στην επομένη της αποχώρησης του ζευγαριού.

Ειδικότερα, το τι μέλλει γενέσθαι με τους τίτλους του ζευγαριού και την συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης είναι εκείνα που απασχολούν τους περισσότερους στην Γηραιά Αλβιώνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η μετακίνηση του ζέυγους στον Καναδά είναι πιθανό να κοστίσει περισσότερα χρήματα στους Βρετανούς φορολογούμενους.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «The Times» του Λονδίνου αναφέρει ότι ο πρίγκηπας Κάρολος σκέφτεται να μην συνεχίσει να κόβει «λευκή επιταγή» στον Χάρι και την Μαρκλ.

Ακόμα, άγνωστο είναι το τι θα συμβεί με την ασφάλεια του ζευγαριού, καθώς επίσης και με το ποια προνόμια θα συνεχίσουν να διατηρούν μετά την έξοδο από τα Ανάκτορα.

Τέλος, σενάρια υπάρχουν και για τη νέα ζωή της Μαρκλ, καθώς ρεπορτάζ από το εξωτερικό δεν αποκλείουν την επιστροφή της στην ηθοποιία.