Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
66 views 1 sec 0 Comment

Διαβεβαίωση του υπουργείου Παιδείας ότι δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό εξάμηνο

Δημήτρης Κυριακού - 18 Μαρτίου, 2020

Τους στόχους της ώστε να μην χαθεί το ακαδημαϊκό εξάμηνο και τις προσπάθειες που καταβάλλονται γι΄ αυτό έκανε γνωστές η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Βοήθεια προς την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι η εξ΄ αποστάσεως διαδικτυακή διδασκαλία. 

«Διαβεβαιώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν θα χαθεί το εαρινό εξάμηνο. Μπορεί να καλυφθεί η ύλη στα ΑΕΙ μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η ακαδημαϊκή κοινότητα μπορεί να βγει μπροστά σε αυτή τη μεγάλη κρίση» ήταν το σχόλιο της υπουργού Νίκης Κεραμέως απευθυνόμενη στη σύνοδο των Πρυτάνεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης συμπλήρωσε μεταξύ άλλων «Η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχιστεί από απόσταση για όσο διάστημα χρειαστεί, ώστε να μην χαθεί το εξάμηνο για κανένα φοιτητή».

 

Ετικέτες: Αποφάσεις, Νίκη Κεραμέως, Σύνοδος Πρυτάνεων, Υπουργείο Παιδείας

PREVIOUS

31 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, σύνολο επιβεβαιωμένων 418

NEXT

Κορωνοϊός-Μέρκελ: «Ο ιός αλλάζει δραματικά την ζωή μας»
Related Post
7 Ιουνίου, 2020
Super League: Ένα βήμα από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, μετά την νίκη του στην Τούμπα
13 Οκτωβρίου, 2024
Eκλογές ΠΑΣΟΚ: Ξανά πρόεδρος του κόμματος ο Νίκος Ανδρουλάκης
22 Νοεμβρίου, 2021
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει νέο κατάλογο έργων κοινού ενδιαφέροντος για μια πιο ενοποιημένη και ανθεκτική αγορά ενέργειας
27 Αυγούστου, 2021
Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων «Στρατηγικές επενδύσεις και βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος μέσω της επιτάχυνσης διαδικασιών»
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved