Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
114 views 4 sec 0 Comment

Αλκιβιάδης Στεφανής για προσφυγικό: Μόνο με άδεια η έξοδος από τα ελεγχόμενα κέντρα

Δημήτρης Κυριακού - 20 Νοεμβρίου, 2019

Για τους στόχους αλλά και το μήνυμα που θέλει να στείλει η κυβέρνηση με τα μέτρα που ανακοίνωσε για το προσφυγικό, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και συντονιστής για το προσφυγικό, Αλκιβιάδης Στεφανής. Εξήγησε ότι οι μετανάστες στα ελεγχόμενα κέντρα που θα κατασκευαστούν στην ενδοχώρα, θα μπορούν αν βγαίνουν μόνο με άδεια και προειδοποίησε ακόμη και με διακοπή της διαδικασίας χορήγησης ασύλου εκείνους που δεν θα εφαρμόζουν τις υποχρεώσεις τους. Στόχος είναι να σταλεί το μήνυμα ότι η Ελλάδα, αλλάζει σελίδα στη διαχείριση του προσφυγικού, τόνισε.

«Τα μέτρα είναι σκληρότερα. Αυστηρά. Θέλουμε να σταματήσουν οι ροές προς τη χώρα μας», τόνισε ο κ. Στεφανής εξηγώντας παράλληλα ότι εκτός από το εξωτερικό, η κυβέρνηση θέλει επίσης να δείξει στους έλληνες πολίτες «ότι είμαστε ανθρωπιστές, νοιαζόμαστε για το συνάνθρωπό μας, αλλά πρωτίστως νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους της πατρίδας μας».

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, εξήγησε ότι οι μετανάστες στα ελεγχόμενα κέντρα που θα κατασκευαστούν στην ενδοχώρα, θα μπορούν αν βγαίνουν μόνο με άδεια και προειδοποίησε ακόμη και με διακοπή της διαδικασίας χορήγησης ασύλου εκείνους που δεν θα εφαρμόζουν τις υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.topontiki.gr

 

 

Ετικέτες: Πληροφορίες, Προσφυγικό, Στεφανής

PREVIOUS

Εξηγήσεις Τσίπρα: «Γιατί δεν έφθασα μέχρι στην αμερικανική πρεσβεία στην πορεία»

NEXT

Στο «στόχαστρο» του νέου MEGA γνωστός δημοσιογράφος
Related Post
4 Αυγούστου, 2020
Έρχονται τα άυλα παραπεμπτικά ιατρικών εξετάσεων
18 Μαρτίου, 2023
Επιστολή αυτοκριτικής Πολάκη, ενόψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
27 Ιουνίου, 2020
Σεμίνα Διγενή: Μετά τον Real FM, ξανά στην ΕΡΤ
11 Μαρτίου, 2020
ΕΚΤΑΚΤΟ: Το τουρκικό ΥΠΕΞ κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved