Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
56 views 0 sec 0 Comment

Προσδοκία για πάνω από 4 δισ. τζίρο στον εμπορικό κόσμο αυτές τις ημέρες

Δημήτρης Κυριακού - 23 Δεκεμβρίου, 2023

Θετικά μηνύματα είναι αυτά που έρχονται από τον εμπορικό κόσμο λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς κορυφώνεται η αγοραστική κίνηση, με τα καταστήματα να είναι ανοικτά την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και οι έμποροι να προσδοκούν ότι η αυξημένη κίνηση, που καταγράφεται, ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα, θα μεταφραστεί και σε έσοδα στα ταμεία τους.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι «η προσδοκία τους εμπορικού κόσμου είναι να κινηθεί η φετινή εορταστική περίοδος καλύτερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2022, και ευχή όλων είναι ο τζίρος φέτος να ξεπεράσει τα περυσινά 3,83 δις και να κινηθεί πάνω από τα 4 δις ευρώ».

Οι λόγοι που αυτό συμβαίνει κατά τον κ. Κορκίδη είναι το δώρο Χριστουγέννων που έλαβαν οι εργαζόμενοι και το επιπρόσθετο βοήθημα που η κυβέρνηση έδωσε στα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες.

«Το ποσό των 800 εκατ. ευρώ που καταβλήθηκε αθροιστικά πέρυσι αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από 1 δις ευρώ και προκύπτει από την μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε ότι αύριο Κυριακή 24 Δεκεμβρίου οι πολίτες με σύμμαχο τον καλό καιρό θα βγουν μαζικά για τα ψώνια τους, μιας και τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.

Ετικέτες: ΑΠΕ, Εμπορικός κόσμος, Κίνηση, Κορκίδης, Μαγαζιά, Χριστούγεννα

PREVIOUS

Στέφανος Κασσελάκης: Υπάρχει ιερή ευθύνη απ’ όλους μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και ειδικά παιδάκια σαν κι αυτά εδώ στο Παίδων

NEXT

Πέθανε ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς
Related Post
14 Ιανουαρίου, 2020
IIF: $257 τρισ. το παγκόσμιο χρέος
2 Αυγούστου, 2020
Νέο βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στ. Χίου
24 Απριλίου, 2019
Τσαβούσογλου: Η Τουρκία θα στραφεί αλλού, αν δεν πάρει τα F-35
15 Απριλίου, 2021
Αναλυτική παρουσίαση του νέου εργασιακού νομοσχεδίου – 17 ερωτήσεις και απαντήσεις
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved