Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > Αξίζει να διαβαστεί
67 views 4 sec 0 Comment

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη σε μία φιλανθρωπική συναυλία στο Βεάκειο 

Δημήτρης Κυριακού - 29 Αυγούστου, 2023
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη τραγουδούν για το MDA Ελλάς

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες στηρίζουν το έργο του MDA Ελλάς «Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις», ενώνοντας τις φωνές τους για καλό σκοπό! 

Στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στις 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00
Ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου, με σπάνια σε διάρκεια και δημιουργικότητα παρουσία στο ελληνικό τραγούδι και η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη, που ξεκίνησε με το συγκρότημα Ιμάμ Μπαϊλντί και στη συνέχεια ακολούθησε πολύ επιτυχημένη solo πορεία, συναντιούνται στο Βεάκειο στις 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, ενώνοντας τις φωνές τους για να στηρίξουν το έργο του MDA Ελλάς. 

Φέτος το καλοκαίρι, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη γιορτάζουν τη συμπλήρωση των τριών χρόνων της εκπομπής «Μουσικό Κουτί».  Η συναυλία – γιορτή στο Βεάκειο Θέατρο θα περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής. Ο Νίκος συνδυάζει με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια και τα ερμηνεύουν μαζί με την Ρένα, όπως και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια σε νέες διασκευές.

Μαζί τους ο Βύρων Τσουράπης ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης καθώς και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.  

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του MDA με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS). Στόχος, η δημιουργία ενός πιλοτικού προγράμματος παροχής κατ’ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας.

Μέσω του προγράμματος αυτού, το Σωματείο επιδιώκει να διασφαλίσει τις συνθήκες που προάγουν μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια τόσο για τον ασθενή όσο και για την οικογένειά του. 

Ραντεβού στις 20 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιάγια να στηρίξουμε όλοι μαζί το MDA Ελλάς!

Ετικέτες: Βεάκειο, Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη, Σεπτέμβριος, Συναυλία, Φιλανθρωπική

PREVIOUS

Ενημέρωση για τα πυρόπληκτα ζώα

NEXT

Έναρξη λειτουργίας πλατφόρμας για την έκδοση αριθμού προτεραιότητας στο Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών
Related Post
13 Ιανουαρίου, 2021
Αλεξάνδρα Σδούκου: «Στα σκαριά» τα Εδαφικά Σχέδια Δίκαιης Μετάβασης και το ειδικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2021-2027 για την απολιγνιτοποίηση
19 Νοεμβρίου, 2020
Μπούρλα (Pfizer): Άμεση διανομή του εμβολίου για τον κορωνοϊό μετά την έγκριση
14 Δεκεμβρίου, 2021
Ο κορυφαίος Αυστραλός εικαστικός Guido van Helten «υπογράφει» τη νέα τοιχογραφία στα Εξάρχεια
14 Νοεμβρίου, 2022
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Δωρεάν για 116 χιλιάδες νέους μέσω της συνεργασίας ΔΥΠΑ – ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved