Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
65 views 1 sec 0 Comment

Nέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Δημήτρης Κυριακού - 6 Φεβρουαρίου, 2023

Θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις σε αρκετά σημεία της χώρας σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η οποία εξέδωσε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Αυτό αναφέρει:

«1) Σήμερα Δευτέρα (6/2/2023) οι χιονοπτώσεις που ήδη σημειώνονται στην ανατολική χώρα και νότια χώρα θα συνεχιστούν και από αργά το απόγευμα θα είναι κατά περιόδους πυκνές στην ανατολική Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

2) Ειδικά για την Αττική χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο οι οποίες θα είναι κατά περιόδους πυκνές από το βράδυ έως τα ξημερώματα της Τρίτης (07/02/2023) κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Θα χιονίσει εκ νέου και για λίγο το απόγευμα της Τρίτης. Κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

3) Την Τρίτη (7/2/2023) οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες (έως τις προμεσημβρινές ώρες), στην ανατολική Μαγνησία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων (κυρίως στα δυτικά τμήματα) και της Κρήτης (κυρίως στα δυτικά και κεντρικά).

Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι και από τα βόρεια.

Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ολικός (καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).

Βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο και από την Τρίτη (7/2/2023) σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση emy.gr.».

Ετικέτες: Έκτακτο δελτίο, ΕΜΥ, καιρικά φαινόμενα

PREVIOUS

Καταγγελία εργαζομένων Νέου Μουσείου Ακρόπολης- Δελτίο Τύπου ΠΕΥΦΑ

NEXT

Τσαπανίδου: Δουλειά του κράτους δεν είναι το ολικό λουκέτο, αλλά να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους και να λειτουργεί η χώρα
Related Post
11 Οκτωβρίου, 2020
Κικίλιας από το Παίδων Πεντέλης: Διπλασιάζουμε τις ΜΕΘ μας
8 Ιουνίου, 2019
«Δηλητήριο» Βαρουφάκη για το ΚΚΕ: Θρηνώ για τον μαξιμαλισμό τους…
14 Φεβρουαρίου, 2021
ΚΙΝΑΛ: Είναι ώρα και ο ιδιωτικός τομέας να ενταχθεί επιτέλους στην προσπάθεια κατά της πανδημίας
26 Φεβρουαρίου, 2020
Σταϊκούρας: Αισιοδοξία και επαγρύπνηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved