Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
60 views 3 sec 0 Comment

ΤΑΙΠΕΔ: Έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση της Μαρίνας Αργοστολίου

Μάριος Λουκάς - 16 Σεπτεμβρίου, 2022

Το ΤΑΙΠΕΔ προκηρύσσει διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό για την αξιοποίηση της Μαρίνας Αργοστολίου στο νησί της Κεφαλονιάς. Ο διαγωνισμός αφορά στην παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας λιμένος (υπηρεσίες ελλιμενισμού και άλλες υπηρεσίες) και του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης των περιουσιακών στοιχείων εντός της χερσαίας και της θαλάσσιας ζώνης της Μαρίνας Αργοστολίου.

Η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και η καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει οριστεί η 16η Νοεμβρίου 2022. Η διάρκεια της παραχώρησης ανέρχεται σε τουλάχιστον 35 έτη, ενώ δύναται να θεσπιστεί δικαίωμα προαίρεσης του Ταμείου για την περαιτέρω παράταση της διάρκειας παραχώρησης για επιπλέον 10 έτη, κατά το μέγιστο.

Η Μαρίνα Αργοστολίου βρίσκεται στον όρμο του Αργοστολίου, στις νοτιοδυτικές ακτές του νησιού. Απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα από τον Διεθνή αερολιμένα Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου». Η δυναμικότητά της εκτιμάται σε 174 θέσεις με τη χερσαία δυναμικότητα της μαρίνας να ανέρχεται σε περίπου 110 σκάφη. Στον διαγωνισμό για την αξιοποίηση της Μαρίνας Αργοστολίου, το ΤΑΙΠΕΔ έχει ορίσει την εταιρεία «KANTOR ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.» ως χρηματοοικονομικό σύμβουλο, τη δικηγορική εταιρία «LEXPARTNERS Σφηκάκης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία» ως νομικό σύμβουλο και τις εταιρίες «ΤΡΙΤΩΝ Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε.» και «ΑΔΚ – ΑΡΩΝΗΣ – ΔΡΕΤΤΑΣ – ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε.», ως τεχνικούς συμβούλους.

Ετικέτες: Αξιοποίηση, διαγωνισμός, Μαρίνα Αργοστολίου, ΤΑΙΠΕΔ

PREVIOUS

Μεταφορά 40 BMP-1 IFV από την Ελλάδα στην Ουκρανία και αντικατάσταση με 40 MARDER IFV από τη Γερμανία

NEXT

Υφυπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ ο πρώην Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ
Related Post
8 Ιουλίου, 2021
Το 97% των επιχειρήσεων που έλαβαν δάνεια στο πλαίσιο του ΤΕΠΙΧ ΙΙ αύξησαν ή διατήρησαν τις θέσεις εργασίας
6 Σεπτεμβρίου, 2020
Κορονοϊός- Ελλάδα: 144 νέα κρούσματα- 4 ακόμα θάνατοι
12 Οκτωβρίου, 2020
Χωρίς λεωφορεία την Πέμπτη – Στάση εργασίας στο μετρό
25 Νοεμβρίου, 2021
ΕΟΤ: Προώθηση της Ελλάδας σε 10 γερμανικές πόλεις
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved