Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
87 views 0 sec 0 Comment

Ζελένσκι: Θα πολεμήσουμε όσο χρειαστεί για να απελευθερώσουμε την χώρα

Γιάννης Διαμάντης - 26 Φεβρουαρίου, 2022

Νέο μήνυμα εμψύχωσης και αποφασιστικότητας έστειλε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος προανήγγειλε την συνέχιση των μαχών.

«Μπορώ να ξεκινήσω αυτή την ενημέρωση με καλά νέα. Έχουμε αντισταθεί και αποκρούσει επιτυχώς τις εχθρικές επιθέσεις. Οι μάχες συνεχίζονται σε πολλές πόλεις και συνοικίες του κράτους μας. Αλλά να ξέρετε ότι αμυνόμαστε για τη χώρα, τη γη και το μέλλον των παιδιών. Το Κίεβο και οι βασικές πόλεις γύρω από την πρωτεύουσα ελέγχονται από τον στρατό μας. Οι κατακτητές ήθελαν να μπλοκάρουν το κέντρο του κράτους μας και να βάλουν τις μαριονέτες τους εδώ, όπως στο Ντονέτσκ. Σπάσαμε το σχέδιό τους. Δεν είχαν κανένα πλεονέκτημα έναντι μας», είπε, αρχικά, ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Κατόπιν, επισήμανε πως «ο εχθρός χρησιμοποίησε τα πάντα εναντίον μας: πυραύλους, μαχητικά, drones, πυροβολικό, τεθωρακισμένα οχήματα, σαμποτέρ. Οι κατακτητές χτυπούν κατοικημένες γειτονιές, συμπεριλαμβανομένου πυροβολικού αεριωθουμένων, προσπαθώντας να καταστρέψουν εγκαταστάσεις ενέργειας. Έχουν πολύ άθλιες τακτικές».

Τέλος, εξέπεμψε μήνυμα αντίστασης, λέγοντας: «Θα πολεμήσουμε όσο χρειαστεί για να απελευθερώσουμε τη χώρα. Όσο τα παιδιά γεννιούνται σε καταλύματα και οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται, ο εχθρός δεν έχει ελπίδα να επικρατήσει».

Ετικέτες: Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ουκρανία, Πόλεμος στην Ουκρανία, Ρωσικός Στρατός

PREVIOUS

Πόλεμος στην Ουκρανία: Άλλοι 19 νεκροί άμαχοι στο Ντόνετσκ

NEXT

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποστασιοποιείται ο Ρομάν Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι
Related Post
18 Νοεμβρίου, 2020
Κομισιόν: Έγκριση για εκταμίευση 765 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα
14 Απριλίου, 2021
Μπλίνκεν για Αφγανιστάν: Πετύχαμε τους στόχους που έχουμε καθορίσει
20 Μαΐου, 2021
Χαρδαλιάς: Είκοσι χιλιάδες στρέμματα ενός πυκνού παρθένου δάσους έχουν γίνει στάχτη μέχρι στιγμής- Όλα τα διαθέσιμα μέσα στάλθηκαν στο σημείο
10 Φεβρουαρίου, 2020
Ενέκρινε η Επιτροπή Ανταγωνισμού τη πλήρη μεταβίβαση του Alpha στη Motor Oil
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved