Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
130 views 2 sec 0 Comment

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Καταγγελία κατοίκου του Αμαρουσίου για αδιαφορία των αρχών

Γιάννης Διαμάντης - 25 Ιανουαρίου, 2022

Ένα πρωτοφανές χάος στη λειτουργία των υποδομών της πρωτεύουσας έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίς», καθώς πολλοί πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης και πρόσβασης στον αστικό ιστό.

Κάτοικος του Αμαρουσίου, ο οποίος μίλησε στο Star, κατήγγειλε πως είναι χωρίς ρεύμα από τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (24/1) και έχει και μωρό παιδί.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η επικοινωνία του με τον ΔΕΔΔΗΕ δεν έδωσε καμία λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης, σημειώνοντας: «Μένουμε από την πλευρά της οδού Πεντέλης, στην Ευκαλύπτων, είναι κεντρικό σημείο, τέλος πάντων είμαστε πολύ κεντρικά, τρία λεπτά από την Κηφισίας. Είμαστε χωρίς ρεύμα, εδώ και 19 ώρες, με μωρό 15 μηνών που του φτιάχνουμε γάλα στο γκαζάκι αλλά θα τελειώσει κι αυτό.

Δεν υπάρχει άνθρωπος να μας βοηθήσει. Έχω γράψει στο Twitter, έχω κάνει αναρτήσεις στα social media, μίλησα με τον ΔΕΔΔΗΕ και δεν έχουν καμία πρόβλεψη. Έκανα άπειρες προσπάθειες για να τους βρω, περίμενα 40 λεπτά μέχρι να πιάσω γραμμή. Μου είπαν πως για την περιοχή σας, κύριέ μου, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Και αυτό μου το είπαν σήμερα».

Μάλιστα, ο ίδιος καταγγέλλει αλαλούμ και στον Δήμο Αμαρουσίου, αφού υπάλληλος έδωσε μία πρωτοφανή απάντηση. «Δεν μιλάμε για Μαρούσι κανένα στενό, είμαι 3 λεπτά από την Κηφισίας. Ο δρόμος μας δεν είναι καθαρός λόγω του χιονιού, και το τραγελαφικό είναι ότι επικοινωνήσαμε με τον δήμο Αμαρουσίου πάνω στην απόγνωσή μας και τους είπαμε να περάσει ένα εκχιονιστικό να καθαρίσει τους δρόμους και μας είπαν “είναι αργία κύριέ μου σήμερα, δεν το έχετε καταλάβει;”. Λέω αν είναι δυνατόν, πού ζούμε;».

Όταν ο πολίτης ερωτήθηκε αν ήταν πράγματι αυτή η απάντηση από τον τοπικό Δήμο, απάντησε θετικά.

Ετικέτες: Κακοκαιρία «Ελπίς», καταγγελία, Μαρούσι

PREVIOUS

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

NEXT

Η αποτίμηση του τελευταίου διημέρου αύριο στο υπουργικό συμβούλιο
Related Post
9 Αυγούστου, 2019
Αυτή είναι η διευθύντρια προγράμματος του One TV
5 Οκτωβρίου, 2021
Εκτός ΝΔ ο Μπογδάνος
14 Απριλίου, 2021
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Ανάκαμψη για τον πετρελαϊκό κλάδο το 2021
30 Σεπτεμβρίου, 2021
Φυσικό αέριο: Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές στην Ευρώπη
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved