Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
98 views 0 sec 0 Comment

Παράταση της υποβολής φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Γιάννης Διαμάντης - 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2020 φυσικών και νομικών προσώπων ή νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ΚΦΕ αποφάσισε η κυβέρνηση, μετά από απόφαση που υπεγράφη από τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταση κρίθηκε αναγκαία, εξαιτίας της πανδημίας και των πυρκαγιών που έπληξαν περιοχές της χώρας τις προηγούμενες εβδομάδες.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί έξι εκατ. φορολογικές δηλώσεις, ενώ εκκρεμεί η υποβολή ορισμένων που δεν ξεπερνούν το 5% των συνολικών. Ωστόσο, παρατηρείται επιτάχυνση της υποβολής φορολογικών δηλώσεων τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή της πρώτης και της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδήματος θα πρέπει να γίνει έως τις 17 Σεπτεμβρίου και η καταβολή της τρίτης δόσης έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες: Παράταση, Υποβολή, Υπουργείο Οικονομικών, Φορολογικές Δηλώσεις

PREVIOUS

Επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μ. Ζαχαρέα

NEXT

Σταϊκούρας: Σημαντική μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων
Related Post
12 Μαΐου, 2022
Τουρισμός: Τηλεδιάσκεψη Χατζηδάκη και Κικίλια με τους εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΕΤ
17 Μαΐου, 2019
Το απόγευμα η καταβολή της 13ης σύνταξης
17 Οκτωβρίου, 2019
Brexit: Οι δηλώσεις των Ευρωπαίων ηγετών για την συμφωνία
29 Ιουνίου, 2020
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το άνοιγμα στον τουρισμό
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved