Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
112 views 0 sec 0 Comment

Κορωνοϊός – Βρετανία: Χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων ανακοινώνει σήμερα ο Μπόρις Τζόνσον

Γιάννης Διαμάντης - 5 Ιουλίου, 2021

Έτοιμος να ανακοινώσει την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στη Βρετανία για την ανάσχεση της πανδημίας είναι ο Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με την βρετανική κυβέρνηση, η χαλάρωση των μέτρων αφορά τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, την προσωπική προστασία, καθώς και την εργασία από το σπίτι.

Παρά την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα, οι εμβολιασμοί δημιουργεί περιθώρια μεγαλύτερης κινητικότητας. Μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν ότι το 86% του πληθυσμού έχει λάβει την πρώτη δόση ενώ το 64% έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει στους πολίτες ότι η χώρα καλείται να ζήσει με την πανδημία, με τις νοσηλείες να βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υπουργός Στέγασης της Βρετανίας Ρόμπερτ Τζένρικ τόνισε πως οι μάσκες προστασίας δεν θα είναι απαραίτητες μετά το τελευταίο βήμα στο δρόμο προς την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Ετικέτες: Κορωνοϊός, Μ. Βρετανία, Μπόρις Τζόνσον, Περιοριστικά Μέτρα

PREVIOUS

ΕΣΑ: Προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 11 Ιουλίου

NEXT

Γερμανία – Δημοσκόπηση: Πρώτη η Χριστιανική Ένωση – Σημαντική υποχώρηση για τους Πράσινους
Related Post
1 Μαρτίου, 2020
Στον Έβρο Παναγιωτόπουλος και Στεφανής
24 Ιανουαρίου, 2022
Κακοκαιρία «Ελπίς» – Αττική Οδός: Εισαγγελική παρέμβαση για τις ουρές χιλιομέτρων
8 Απριλίου, 2020
Κορωνοϊός-Ισπανία: 767 νεκροί σε 24 ώρες – 6.180 νέα κρούσματα
29 Απριλίου, 2019
Α. Γεωργιάδης: Πανηγυρίζουν οι συριζαίοι που ο ΣΥΡΙΖΑ της Ισπανίας έχασε 7%
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved