Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
75 views 1 sec 0 Comment

Κορωνοϊός – Γερμανία: Υπέρ του πιστοποιητικού εμβολιασμού ο Χάικο Μάας

Γιάννης Διαμάντης - 1 Μαρτίου, 2021

Υπέρ της εγκαθίδρυσης ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό τάσσεται ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας.

Μιλώντας στην εφημερίδα Bild, ο Μάας ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν εντατικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, ιδιαίτερα για την εγκατάσταση του συστήματος στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα.

Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι χάθηκε σημαντικός χρόνος, λόγω μη εξεύρεσης λύσεων για προβλήματα που θα έπρεπε να προβλεφθούν. Μάλιστα, τόνισε πως το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να είναι έτοιμο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κατόπιν, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε ότι « χρειάζεται να υπάρχει και η βεβαιότητα σχετικά με το εάν πράγματι οι εμβολιασμένοι είναι λιγότερο μεταδοτικοί», λέγοντας, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί ζήτημα αλληλεγγύης το να πρέπει οι εμβολιασμένοι να στερούνται τα δικαιώματά τους τους για περισσότερο από τον απαραίτητο χρόνο για λόγους δίκαιης αντιμετώπισης.

Κατά την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη κορυφής της ΕΕ η Άγγελα Μέρκελ εκφράστηκε υπέρ των εργασιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής γι’ αυτό το ζήτημα. Παρ’ όλα αυτά, διετύπωσε ενστάσεις σχετικά με πιθανά νομικά προβλήματα που τυχόν προκύψουν.

Ετικέτες: Γερμανία, Κορωνοϊός, Μάας, Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

PREVIOUS

Ιράν: Άρνηση για άτυπη συζήτηση με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες για το πυρηνικό πρόγραμμα

NEXT

Γαλλία: Ποινή τριετούς φυλάκισης στον Σαρκοζί για διαφθορά
Related Post
22 Αυγούστου, 2019
Αδ. Γεωργιάδης: Σημαντικό το Ελληνικό για την προσέλκυση επενδύσεων
3 Ιουλίου, 2023
Ορκωμοσία των Βουλευτών που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου
12 Μαρτίου, 2022
Θετικός στο κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας
30 Μαΐου, 2019
Αυστρία: Νέα καγκελάριος η Μπριγκίτε Μπίρλαϊν
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved