Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > Η Δική μας Άποψη
85 views 6 sec 0 Comment

Μικρά βέλη

Δημήτρης Κυριακού - 7 Φεβρουαρίου, 2021

– Απορία: Γιατί φοβόμαστε το τρίτο κύμα της πανδημίας έως το Πάσχα, αφού έχουμε ήδη εμβόλια, τα οποία αποδεικνύονται αποτελεσματικά και στις μεταλλάξεις; Εάν τρέξει γρήγορα η εμβολιαστική διαδικασία, θα αποκτήσει ανοσία μεγάλο τμήμα του πληθυσμού. Τι έχουμε να φοβηθούμε λοιπόν; Δεν το αντιλαμβάνομαι.

-Το πόσο θετικά διακείμενα- για να το γράψω ευγενικά- είναι στην κυβέρνηση τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας, αποδεικνύεται από το γεγονός το χθεσινό με το κορωνογεύμα δεκάδων ανθρώπων στην Ικαρία.

Ούτε λέξη, ούτε αναφορά, από μεγάλα παραδοσιακά ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά Media.

Δύο μέτρα, δύο σταθμά…

-Εάν κλείσει εντελώς το λιανεμπόριο- ακόμα και για ένα μικρό χρονικό διάστημα- τότε θα μιλάμε πλέον για τεράστια οικονομική καταστροφή. Θα πέσει πολύ μεγάλη πείνα. Αυτό δεν συμφέρει κυριολεκτικά κανέναν. Κανέναν.

-O Ιάκωβος Τσούνης, δώρισε 60 αποβατικά και όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας!

Πρέπει να του αποδοθεί ο τίτλος του σύγχρονου εθνικού ευεργέτη!

Μερικοί άνθρωποι ΖΟΥΝ για την Πατρίδα και όχι από την Πατρίδα. Σεβασμός.

-Με αυτά και με αυτά που ακούγονται με τις καταγγελίες για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αντί για «τιμή μου που σας γνώρισα» που λένε μερικοί μικροί- ψαρωμένοι στο χώρο του θεάματος (συμπεριλαμβανομένης της δημοσιογραφίας), μοιράστε καντήλια σε «προφέσορες» και «δασκάλους».

Φυσικά δεν πρέπει να καίγονται τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Υπάρχουν αξιολογότατοι και έντιμοι άνθρωποι παντού.

-Στις 4 Φεβρουαρίου ήταν η Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Η μάστιγα του αιώνα μας. Το νούμερο ένα πρόβλημα υγείας.

Η παγκόσμια ιατρική κοινότητα πρέπει να κάνει τα πάντα για να φτάσουμε στην οριστική λύση και θεραπεία αυτής της Ύπουλης και πολυπαραγοντικής ασθένειας που έχει σκοτώσει εκατομμύρια άτομα.

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα σπίτι που να μην έχει βιώσει ένα περιστατικό.

-Διαβάζω πάλι για κάτι ΑΛΗΤΕΣ που κακοποιούν τα ζώα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κάθε νοσηρός τύπος κάνει φρικτά πράγματα. Και τι δεν διαβάζουμε…!

Ρε ισόβια ρε. Ισόβια μέσα.

Τις ψυχούλες αυτές ρε μ@@@@@;

Δημήτρης Κυριακού

Ετικέτες: Ζώα, κακοποίηση, Καρκίνος, Καταγγελίες, Κυβέρνηση, Λιανεμπόριο, ΜικρΒέλη, ΜΜΕ, Παγκόσμια Ημέρα, πανδημία, Παρενοχλήσεις, Τσούνης

PREVIOUS

Mικρά βέλη

NEXT

Μικρά βέλη
Related Post
26 Νοεμβρίου, 2021
Δεν είναι κτήματά μας…
5 Σεπτεμβρίου, 2020
Υπάρχει άχρηστη γνώση;
16 Φεβρουαρίου, 2020
Μικρά βέλη
20 Μαρτίου, 2022
Μικρά βέλη
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved