
Ένας 17χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δύο διαδηλωτών κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην Κενόσα του Ουισκόνσιν για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζέικομπ Μπλέικ.
Ο έφηβος, που ονομάζεται Κάιλ Ρίτενχαουζ, προέρχεται από την Αντιόχεια του Ιλινόις, πόλη που βρίσκεται κοντά στην Κενόσα.
Ο νεαρός άνδρας, παρότι αρχικά προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ενδέχεται να μεταφερθεί στο Ουισκόνσιν για να δικαστεί.
Στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος φαίνεται να ποζάρει με όπλα, έχοντας υποβάλει αίτημα για εισαγωγή στην αστυνομία και την πυροσβεστική.
Επιπλέον, έχει δηλώσει υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας παρεβρεθεί σε ομιλία του προέδρου της χώρας κατά το παρελθόν.