Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
57 views 8 sec 0 Comment

ΕΟΔΥ: 168 νέα κρούσματα- Ένας ακόμα θάνατος

Δημήτρης Κυριακού - 25 Αυγούστου, 2020

Η σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό στην χώρα μας αναφέρει: 

«Σήμερα ανακοινώνουμε 168 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8987, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες.

1910 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4074 (45.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

31 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 9 (29.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 38.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 143 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος,  έχουμε 1  ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και  243 θανάτους συνολικά στη χώρα. 84 (34.7%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Ετικέτες: Ανακοίνωση, ΕΟΔΥ, Κορωνοϊός

PREVIOUS

Συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον Αυστριακό Υπουργό Εσωτερικών Καρλ Νιχάμερ

NEXT

Νέο πρόγραμμα για τον Alpha 9,89
Related Post
19 Φεβρουαρίου, 2020
Δήλωση- πρόκληση από Ερντογάν: «Η Ελλάδα αποδέχεται σιγά σιγά το καθεστώς που κηρύξαμε στην Μεσόγειο»
20 Ιουλίου, 2023
Οι νέοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς της κυβέρνησης
4 Δεκεμβρίου, 2020
Ερντογάν κατά Μακρόν: Ελπίζω η Γαλλία να απαλλαγεί από αυτόν τον μπελά
20 Οκτωβρίου, 2022
Έκτακτο- Μεγάλη Βρετανία: Παραιτήθηκε η Λιζ Τρας από πρωθυπουργός
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved