Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
52 views 5 sec 0 Comment

Μπογδάνος για Γεωργίου: Μπογδάνος για Γεωργίου: Αδιαφορώ αν θα απολυθεί

Δημήτρης Κυριακού - 2 Ιουνίου, 2020

Αγωγή κατά του Γιώργου Γεωργίου έκανε ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος για το σχόλιο του πρώτου για τον ίδιο στην εκπομπή του στον Real FM.

“Μιλάμε για «νούμερο» που αυτοτραυματίστηκε με δύο γροθιές, επικαλούμενος ότι δέχτηκε επίθεση, για να μην τον διώξουν απ’ τον ΣΚΑΪ…”

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε μέσω του Twitter:

«Ένας άρρωστος νους είπε πως το 12 αυτοτραυματίστηκα επίτηδες. Αδιαφορώ αν θα απολυθεί. Μονόδρομος εδώ είναι μια ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ αγωγή. Εκτιμώ τη ρητή καταδίκη των «απαράδεκτων, ψευδών και προσβλητικών ισχυρισμών» απ´τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real».

Θέση πήρε και το Real Group το οποίο με ανακοίνωσή του καταδίκασε το σχόλιο του δημοσιογράφου για τον βουλευτή της ΝΔ, αναφέροντας

«Ο όμιλος Real διαφωνεί και θεωρεί απαράδεκτες και προσβλητικές τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο Βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ το 2012 αυτοτραυματίστηκε εσκεμμένα και δεν δέχθηκε επίθεση. Οι μαρτυρίες αυτοπτών και αστυνομικών που επενέβησαν για να γλιτώσουν τον κο Μπογδάνο από τα χειρότερα το βράδυ της 9/5/2012, οι παραδοχές του αναρχικού χώρου σχετικά με το περιστατικό στη σελίδα indymedia, το ρεπορτάζ, όπως και οι διαγνώσεις του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου είχε διακομιστεί, καθιστούν εκ των πραγμάτων αδιανόητη την ούτως ή άλλως αστήρικτη άποψη που ο κος Γεωργίου εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής του. Σε επικοινωνία του με τον όμιλο Real, ο κος Μπογδάνος δήλωσε πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό εναντίον του Γ. Γεωργίου. Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τη λύπη μας για τους ψευδείς ισχυρισμούς που ατυχώς και αντιδεοντολογικά ακούστηκαν από την συχνότητά μας».

Ετικέτες: Γεωργίου, Μπογδάνος, Περιστατικό

PREVIOUS

Αντιμονοπωλιακή πολιτική: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαβουλεύεται ένα νέο εργαλείο ανταγωνισμού

NEXT

ΕΟΦ: Aποσύρει ακατάλληλα αντισηπτικά
Related Post
19 Ιουνίου, 2021
Ιράν – Προεδρικές εκλογές: Η εξόριστη αντιπολίτευση συγχαίρει το μποϊκοτάζ
6 Ιουνίου, 2019
Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ: Απόβαση στη Νορμανδία – 6 Ιουνίου 1944
31 Οκτωβρίου, 2021
2727 νέα κρούσματα κατέγραψε σήμερα ο ΕΟΔΥ
16 Οκτωβρίου, 2020
Υπουργείο Ανάπτυξης: Νέες εντάξεις για τη χρηματοδότηση πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved