Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
74 views 1 sec 0 Comment

Κικίλιας: ενιαίο σχέδιο διαχείρισης και πρωτοκόλλων για την υγεία για όλα τα νησιά της χώρας

Δημήτρης Κυριακού - 31 Μαΐου, 2020

Την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στα νησιά με ενιαίο σχέδιο διαχείρισης του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας με συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την ενδυνάμωση όλων των δομών υγείας, είτε μέσω της πρόσληψης υγειονομικών, είτε με διασφάλιση της επάρκειας μέσων ατομικής προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό. Το κυριότερο όμως είναι το πλάνο διακομιδών με πλωτά και εναέρια μέσα υπό την επίβλεψη του ΕΚΑΒ.

Όσον αφορά στην ενίσχυση του ΕΣΥ ο υπουργός ανέφερε:

«Συνεχίζουμε να αιμοδοτούμε το σύστημα Υγείας με νέο προσωπικό, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε Υγειονομικής Περιφέρειας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη νησιωτική Ελλάδα.

Θα είμαστε έτοιμοι και για ένα δεύτερο, πιθανό, κύμα κορονοϊού. Οι προσλήψεις σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας ανέρχονται σήμερα σε 4.324 -522 ιατροί και 3.802 νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό- όταν ο αρχικός προγραμματισμός, όπως θα θυμάστε, ήταν 2.000» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας.

Ετικέτες: Κικίλιας, Συνέντευξη

PREVIOUS

Χρυσοχοΐδης: Πραγματικότητα σε λίγους μήνες ο φράχτης στον Έβρο

NEXT

Αποκαθίσταται η οικία Παύλου Μελά
Related Post
10 Φεβρουαρίου, 2021
Αναβάθμιση υποδομών των δύο μεγάλων Κεντρικών Αγορών Αθήνας και Θεσσαλονίκης (ΟΚΑΑ και ΚΑΘ)με 20 εκατομμύρια ευρώ
22 Μαΐου, 2019
Handelsblatt: Ανησυχία για το πακέτο παροχών
6 Δεκεμβρίου, 2021
Στη Βουλή το νομοσχέδιο «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση και ρύθμιση ειδικότερων ζητημάτων απολιγνιτοποίησης»
1 Σεπτεμβρίου, 2019
Ιταλία: Την Τετάρτη η παρουσίαση της νέας κυβέρνησης
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved