Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
52 views 1 sec 0 Comment

Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τον τουριστικό κλάδο

Δημήτρης Κυριακού - 15 Μαΐου, 2020

«Βρισκόμαστε στα μέσα του Μάη κι ακόμα όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει οι ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και εικόνα για το πότε και πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας της βαριάς βιομηχανίας, που είναι ο τουρισμός, για την ελληνική οικονομία» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους εργαζομένων και φορείς στον χώρο του τουρισμού.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο για τον τουριστικό κλάδο, αναφέροντας ότι το όποια μέτρα της έχουν χαρακτήρα αποσπασματικότητας και δεν είναι ολοκληρωμένα.

Επανέφερε στο προσκήνιο τις προτάσεις του κόμματός του που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μη επιστρεπτέα ενίσχυση στις επιχειρήσεις ύψους 3 δις ευρώ, επιδοματική στήριξη της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, πακέτο στήριξης εσωτερικού τουρισμού και ελαφρύνσεις στον ΦΠΑ για όσο διαρκεί η κρίση. Ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτήρισε το θέμα επίλυσης προβλημάτων στον τουριστικό κλάδο που προέκυψε από την πανδημία ως «ένα από τα πιο δύσκολα θέματα που έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε».

 

 

Ετικέτες: Κριτική κυβέρνηση, προτάσειςΣΥΡΙΖΑ, τηλεδιάσκεψη, τουριστικοί φορείς, Τσίπρας

PREVIOUS

Η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

NEXT

Τσιάρας για ανάρτηση Σκέρτσου: Έγινε μια προσπάθεια να εμφανιστεί ως δήθεν παρέμβαση στη δικαιοσύνη
Related Post
1 Νοεμβρίου, 2021
IHS Markit: Αύξηση του μεταποιητικού τομέα στην Ελλάδα τον Οκτώβριο
4 Απριλίου, 2022
Τριμερή Συνάντηση αύριο Τρίτη των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου
20 Σεπτεμβρίου, 2019
Μαθητικές διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για το κλίμα
11 Μαΐου, 2020
Η πληρωμή συντάξεων του Ιουνίου 2020
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved