Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
75 views 1 sec 0 Comment

Αύξηση των ωφελούμενων από τα μέτρα στήριξης ζητά ο Κ. Μίχαλος

Δημήτρης Κυριακού - 23 Μαρτίου, 2020

Να λάβει άμεσα τρια επιπλέον μέτρα για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και των εργαζόμενων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού καλεί την κυβέρνηση ο Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕ, προτείνει

1. Να συμπεριληφθούν όλοι ανεξαιρέτως οι ΚΑΔ στα ευεργετικά μέτρα της κυβέρνησης, στις περιπτώσεις που οι επιχειρήσεις που σήμερα λειτουργούν και δεν εξαιρούνται από την αναστολή, θεωρούν ότι λόγω μειωμένου ή και ανύπαρκτου τζίρου πρέπει να προβούν σε ενέργειες όπως η αναστολή (ολική ή μερική) της λειτουργίας τους.

Να υπάρξει συνακόλουθη βοήθεια στους εργαζόμενους στους οποίους αναστέλλεται η σύμβαση εργασίας, ώστε να επωφεληθούν και αυτοί από τα ευεργετήματα του ισχύοντος νόμου.

2. Προτείνει το ίδιο να ισχύσει και για όλους τους κλάδους των ελεύθερων επαγγελματιών.

3. Να παρθεί πρωτοβουλία για νομοθετική παρέμβαση ώστε τα τραπεζικά ιδρύματα να σταματήσουν άμεσα τη σφράγιση επιταγών στο οκταήμερο και να δοθεί παράταση- τουλάχιστον δύο μηνών- για να θεωρηθεί ακάλυπτη μία επιταγή με όλες, βέβαια, τις νομοθετικές υποχρεώσεις που προβλέπονται για τον εκδότη, να παραμένουν σε ισχύ.

 

Ετικέτες: Αίτημα, Κυβέρνηση, Μέτρα, Μίχαλος

PREVIOUS

Θετικός ο Γιάννης Πρετεντέρης στον κορωνοϊό

NEXT

Κορωνοϊός: Νεκρός εργαζόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Related Post
24 Ιουνίου, 2019
Σε όλους τους άλλους τα ρίχνει ο Τσίπρας για το ναυάγιο στο ντιμπέιτ!
16 Μαρτίου, 2020
Κορωνοϊός: Κλείνει τα χερσαία σύνορα η Ισπανία – Κλείνουν καταστήματα, μουσεία, θέατρα, μπαρ και εστιατόρια στη Γερμανία
16 Σεπτεμβρίου, 2019
Ισπανία: Κάλεσμα Σάντσεθ για σχηματισμό κυβέρνησης
19 Ιανουαρίου, 2021
Μισέλ: Αναγκαία μια κοινή προσέγγιση για το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved