Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
66 views 5 sec 0 Comment

Την παραίτησή του στη διοίκηση του Alpha υπέβαλλε ο Νίκος Μάνεσης

Δημήτρης Κυριακού - 5 Μαρτίου, 2020

Την ευθύνη για ό,τι συνέβη στην εκπομπή του τη Κυριακή 1 Μαρτίου ανέλαβε ο Νίκος Μάνεσης. 

Σε αυτήν την εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα που ήταν από επεισόδια του 2015 στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ το θέμα αφορούσε αυτά που συμβαίνουν στον Έβρο τη τελευταία εβδομάδα. 

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ύστερα από καταγγελίες γι αυτό το θέμα το οποίο έφτασε μέχρι και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ανέλαβε με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα της εκπομπής του στο Facebook πλήρως την ευθύνη για όσα συνέβησαν, υποβάλλοντας στον Alpha την παραίτησή του, η οποία βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε δεκτή. 

Το ΕΣΡ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα:

«Με πολυάριθμες καταγγελίες, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA φέρεται ότι μετέδωσε ψευδή γεγονότα ως αληθή, και ειδικότερα ότι εμφάνισε γεγονότα που είχαν συμβεί το έτος 2015 στα σύνορα της χώρας με την Βόρεια Μακεδονία ως επισυμβάντα την 1η Μαρτίου 2020 στα Ελληνοτουρκικά σύνορα (Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση της 1ης Μαρτίου 2020).

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00.».

Ετικέτες: εκπομπή, Νίκος Μάνεσης, Πλάνα

PREVIOUS

Γεννηματά: Το κυβερνητικό σχέδιο διαχείρισης του κορωνοϊού έχει επικίνδυνα κενά

NEXT

Κορωνοϊός: Ύποπτα κρούσματα σε Πάντειο Πανεπιστήμιο και Ρέθυμνο
Related Post
7 Ιουλίου, 2020
Καμία διάθεση από την Β. Κορέα για επανέναρξη των συνομιλιών με ΗΠΑ
3 Απριλίου, 2021
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης
5 Απριλίου, 2020
ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού αποδεικνύεται ελλιπές και μη εφαρμόσιμο
28 Οκτωβρίου, 2020
Τελετή ορκωμοσίας στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved