Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
66 views 2 sec 0 Comment

Στέρτζον: Δεν μένουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο παρά την θέλησή μας

Γιάννης Διαμάντης - 15 Δεκεμβρίου, 2019

Την αποφασιστικότητα της Σκωτίας να προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της επανέλαβε η Πρωθυπουργός, Νίκολα Στέρτζον.

Μάλιστα, η κ. Στέρτζον σημείωσε ότι το Λονδίνο δεν μπορεί να εμποδίσει την διάθεση του Εδιμβούργου για νέο δημοψήφισμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον Μπόρις Τζόνσον, «αν νομίζει… λέγοντας όχι ότι τελειώνει το θέμα, τότε θα ανακαλύψει ότι είναι εντελώς και απόλυτα λάθος» .

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι «δεν μπορείτε να κρατήσετε τη Σκωτία στην ένωση παρά τη θέλησή της… Αν το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να συνεχίσει, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συναίνεση. Και αν ο Μπόρις Τζόνσον είναι σίγουρος για τα επιχειρήματα υπέρ της ένωσης, τότε πρέπει να είναι αρκετά σίγουρος για να τα υποστηρίξει και να επιτρέψει στον λαό να αποφασίσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζόνσον τάχθηκε κατά οποιουδήποτε νέου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, λίγες ώρες μετά την ευρεία επικράτηση των Συντηρητικών στις εθνικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου. 

Ετικέτες: Αποφασιστικότητα, Δημοψήφισμα, Σκωτία, Στέρτζον

PREVIOUS

14η αγωνιστική Super League: Μεγάλες νίκες εκτός έδρας για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

NEXT

ΗΠΑ: Παραδοχή παραλείψεων στην έρευνα για τη ρωσική ανάμειξη
Related Post
13 Οκτωβρίου, 2019
Παυλόπουλος: Οι «αυτοκρατορικές φαντασιώσεις» της Τουρκίας θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αρμόζει
26 Αυγούστου, 2019
Πρώτη κατοικία: Πάνω από 16.000 πολίτες έχουν υποβάλει αίτηση προστασίας
9 Αυγούστου, 2021
Αύριο ανακοινώσεις για τους πυρόπληκτους στο υπουργικό συμβούλιο
4 Μαρτίου, 2021
Κορωνοϊός – Γερμανία: Χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca και σε πολίτες άνω των 65 ετών
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved